ISPLIVAO I DOKAZ DA JE SUDINICA SVE ODGLUMILA: Pogledajte najvovije detalje, ĐOKOVIĆU NAMJEŠTENO ZBOG OVOG

Sport
ISPLIVAO I DOKAZ DA JE SUDINICA SVE ODGLUMILA: Pogledajte najvovije detalje, ĐOKOVIĆU NAMJEŠTENO ZBOG OVOG
.

Laura Klark uglavnom izbjegava teniske teme na društvenim mrežama, ali je u dva navrata pokazala da gaji simpatije prema Novakovim najvećim rivalima

Linijski sudija US opena, Laura Klark, obeležiće bez dileme ovogodišnji turnir u Njujorku, jer je svojom glumom uspela nešto što niko drugi nije mogao ove godine - da eliminiše Novaka Đokovića sa nekog turnira.

Nakon što je Novak slučajno pogodio lopticom nehotice, pala je kao da je pogodio snajper ili da je doživjela srčani udar, kao i da ne može da diše. Ubrzo je i odvedena sa terena "da joj se ukaže pomoć", pa su organizatori odlučili da se Novak kazni izbacivanjem sa turnira.

Nakon što je otkriven njen identitet, zavirili smo na njen Instagram profil, gdje je moglo da se vidi da je u pitanju osoba koja nenorlano voli alkohol. Gotovo svaka fotografija joj je sa alkoholnim pićem u ruci ili kako joj klizi niz grlo "kapljica žestine", a čak je i jelku kitila flašama vina.

2

Otkriveno je i da je ljubitelj Hrvatske i Dubrovnika, da voli da putuje, kao i da bude na rok koncertima.

Kada se detaljnije pregleda njen Tviter profil, može se zaključiti i da je poštovalac Hilari Klinton, te da ju je podržavala u kandidaturi za predskednika Amerike kada je poražena od Donalda Trampa.

Što se teniskih stvari tiče, uglavnom se drži podalje te teme i najčešće objavi grupnu sliku sudija sa nekih turnira. Ipak, dviije aktivnosti odaju da je u pitanju osoba koja gaji simpatije prema Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, što možete vidjeti u priloženoj galeriji.

Laura Klark, sudija zbog koje je Novak eliminisan sa US Opena

Jednom prilikom je retvitovala Federerovu objavu vezanu za dolazak u Madrid 2015. godine, a takođe i sliku na kojoj su Bjorn Borg i Rafael Nadal, tokom ceremonije dodele pehara na Rolan Garosu.

O Novaku nije bilo ni riječi na njenim drtuštvenim mrežama. Interesantno je i da prati Nika Kirjosa, čoveka koji ne skriva mržnju prema Novaku i koji likuje zbog njegovog izbacivanja.

Pogledajte i kako ga je "namjestila" tokom meča sa Karenjo Bustom:

novak

novak1

novak2

novak3

Ne propustite