POJAVILA SE OVAKVA NA SVADBI, MLADOŽENJA U ŠOKU: Kad je vidio 1 detalj UHVATIO SE ZA GLAVU, BRUKA! (FOTO)

Praktična žena
POJAVILA SE OVAKVA NA SVADBI, MLADOŽENJA U ŠOKU: Kad je vidio 1 detalj UHVATIO SE ZA GLAVU, BRUKA! (FOTO)
.

Nepisano pravilo kaže da na vjenčanju bijelu haljinu treba da nosi samo nevjesta. A oni kojima je stalo do mlade poštuju to pravilo. Gošća koju svi redom kritikuju nije baš imala obzira prema djevojci koja je na svojoj svadbi trebalo da bude u prvom planu.

Pojavila se na tuđem venčanju u haljini koja je ista venčanica. "Ova djevojka izgleda predivno, prelijepo, savršeno. Ali ona nije nevjesta", napisala je mladina prijateljica na Reditu nakon što su korisnici ove mreže pomislili da je ovo slika mladenca, prije svega zbog stajlinga "obazrive" gošće.

lixk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dnn01eqv8vowyxzmm1yzzlzgvhode5y2e0ymy3yzg0ote1ytiyzjaucg5nkzmczqkeaieaaq

"Ovo nije samo neprimjerena bijela haljina, ovo je vjenčanica. Čak ima i svoj veo. Bila bi šteta da je neko prolije čašom crnog vina", "Ne možete da mi kažete da ona to nije kupila u prodavnici vjenčanica. To je prava vjenčanica. Ponekad se pitam šta misle pratioci ovakvih djevojaka", komentarišu na Reditu.

Sloboda u odevanju jeste opšta, ali ona ne bi trebalo da bude u raskoraku sa obzirnošću prema drugima, posebno kada je tuđe vjenčanje u pitanju, a vi - eto sasvim slučajno, riješite da se na njemu pojavite u vjenčanici.,

(Žena Blic)

Ne propustite