OVA STJUARDESA OTIŠLA JE U DUBAI: 3 sata kasnije ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U NOĆNU MORU, detalji lede krv u žilama!

Čudne priče
OVA STJUARDESA OTIŠLA JE U DUBAI: 3 sata kasnije ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U NOĆNU MORU, detalji lede krv u žilama!
.

Čitava Britanija ovih dana priča o skandalu koji svjedoči o tome koliko je život u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zapravo nepredvidiv i relativno opasan za mladu, singl ženu.

Naime, britanska stjuardesa Derin Krauford izašla je iz zatvora u Dubaiju poslije dva mjeseca, a svemu je prethodila krajnje bizarna situacija.

Derin, koja je radila za avio kompaniju "Emirates" u UAE, riješila je da jedno veče izađe na sastanak sa muškarcem kog nije poznavala dovoljno dobro, vjerujući da je njen sunarodnik iz Londona i da radi kao marketinški stručnjak.

stjuardes

foto: Instagram

Nakon večere u restoranu, otišli su u njegov stan, a tamo je sve krenulo nizbrdo - ubrzo je u stan upala policija i pronašla dva dž**nta, nakon čega su oboje uhapšeni.

Tako se ova 23-godišnjakinja 21. juna obrela u zloglasnom zatvoru Al-Barsha gdje je doslovce preživljavala na hljebu, džemu i vodi u proteklih 60 dana. Njen advokat Kim Džonson istakla je da su joj osim hrane bile uskraćene i osnovne higijenske potrepštine. Juče je ova djevojka konačno puštena iz zatvora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nakon hapšenja, Derin je nekoliko dana provela u policijskoj stanici, a prije prebacivanja u zatvor saopštila je porodici da joj je rečeno da će biti puštena ako test krvi pokaže da nema tragova upotrebe narkotika. Rezultati su stigli u juli koji su jasno pokazali da ova Britanka nije koristila dro*u prije hapšenja, ali ipak nije puštena kako je prvobitno obećano.

"Ona je nevina, bila je pogrešnom mestu u pogrešno vrijeme Policija je pokušala da je ispita, ali ona ne poznaje tog čovjeka. Policija joj je uzela telefon nakon hapšenja, uspela je da me nazove tek kada su je prebacivali u zatvor. Najpre je nisam razumela jer je plakala, danima nije jela ni spavala. Ona ne pije, ne puši, ima dobar posao, pa je užasno da se našla u svemu ovome. Ima samo 23 godine i jako je uplašena", rekla je njena sestra nedavno.

Njena porodica otkrila je i da je ova atraktivna Britanka ostala bez majke kada je imala 11 godina, a da ju je odgajila tetka. U Dubaiju živi od 2018. kada je dobila posao kao stjuardesa u "Emiratesu".

(Žena Blic)

 

Ne propustite