NAJMLAĐI SIN DONALDA TRUMPA JE PORASTAO I DRASTIČNO SE PROMIJENIO: Kad ga vidite pomislit ćete SAMO 1 STVAR (FOTO)

Kiosk
NAJMLAĐI SIN DONALDA TRUMPA JE PORASTAO I DRASTIČNO SE PROMIJENIO: Kad ga vidite pomislit ćete SAMO 1 STVAR (FOTO)
.

Sin Melanije i Donalda Trampa Baron Tramp pre preseljenja u Bijelu kuću živio je u penthausu Tramp Tauera, na njujorškoj Petoj Aveniji.

Kako je Melanija odlagala selidbu u predsjedničku rezidenciju u Vašingtonu- i to zbog zbog njegovog školovanja, Baron je jedno vrijeme na staroj adresi boravio samo sa majkom dok je njegov otac obavljao prve predsedničke dužnosti.

Nakon što je njegov otac pobedio na predjsedničkim izborima, Baron je počeo češće da se pojavljuje u javnosti, mada to i dalje čini veoma rijetko. Razlog su svakako njegove godine, a prije svega (u skladu sa tim) odluka njegove majke da ima "normalno" odrastanje".

6ybk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtw1zn01eqv8vnzkyzwu5mzfkmtkxmwqxm2zknwqznjmwntuyndmymmmuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

Trampov sin se javno pojavljuje isključivo u društvu roditelja i stiče se utisak da se radi o neizbežnim prilikama. Nažalost, javnost je znala da bude veoma oštra prema njemu što je bilo veoma neprimjereno. Ismijevale su se njegove reakcije na očevoj inauguraciji 2017. u Vašingtonu mada su neki, srećom, u tome vidjeli samo grimase jednog tinejdžera i ništa više.

Konzervativni list “Dejli Koler” je 2017. napao Barona zbog nošenja majice i šorca dok se ukrcavao u predsjednički avion “Er fors 1”. U tekstu sa naslovom: “Krajnje je vrijeme da se Baron Tramp počne oblačiti kao da je u Bijeloj kući” piše da je “mladi Baron izgledao kao da ide u bioskop”. Ležeran, ali prije svega dječiji stil odijevanja zamjerao mu se iako se isticalo da on nema obavezu da se oblači drugačije.

Branila ga je tada Čelzi Klinton, kćerka Hilari i Bila Klintona, a prošle godine branila ga je majka nakon komentara profesorke sa Univerziteta Stanford Pamele Karlan koja je tokom saslušanja u okviru procesa opoziva Donalda Trampa rekla: "Predskednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može ga proglasiti baronom".

baron

foto: Profimedia

Melanija joj je odgovorila na Tviteru: "Maloljetno dijete zaslužuje privatnost i treba da bude izvan politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg bijesa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korišćenja djeteta".

Možda Baron i kada odraste, ostane daleko od politike jer neki prognoziraju da će se baviti modom kao što je to činila njegova majka. Razlog za to je što Baron sada kao 14- godišnji mladić dobija komplimente zbog stila odijevanja. 

Melanija možda ima zasluge za stil svog sina, ali mnogi veruju da je najzaslužniji sam Baron.

baron1

foto: Profimedia

Vidjećemo kako će se odvijati priča o Baronu Trampu, a zasada se kao važni i zanimljivi podaci o njemu izdvajaju i obrazovanje u elitnoj školi u Njujorku gdje se školovanje plaća 45. 000 dolara godišnje.

(Novi.ba/Žena Blic)

Ne propustite