Ana Bekuta je ostavila sina U DOMU za nezbrinutu djecu: Evo šta ON kaže o tome i kako danas izgleda 

Show
Ana Bekuta je ostavila sina U DOMU za nezbrinutu djecu: Evo šta ON kaže o tome i kako danas izgleda 
Pjevačica je sina rodila sa 17 godina

Folk pjevačica Ana Bekuta ponosna je majka sina jedinca Igora Polića, ali i baka dvoje unuka Branka i Sonje Polić.

Ana je posvećena majka i baka i vrlo je prisutna u njihovim životima, ali, nažalost, nije uvijek bilo tako.

Pjevačica je sina rodila sa 17 godina, a zbog pritiska i osude okoline ostavila ga je na neko vrijeme u domu za nezbrinutu djecu.

“Željela sam da rodim dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam mjeseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lijepi sin morao da se skloni s očiju bezgrješnih. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obilježio”, rekla je Bekuta za “Kurir” prije nekoliko godina.

ana
Igor se 2017. godine oglasio za “Kurir” i tom priikom rekao je da majci ne zamjera što ga je na osam mjeseci ostavila u domu.

“Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada”, rekao je Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

“Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo”, otkrio je Igor Polić.

anaaa

Ne propustite