Radončić: Neka naprave uporednu tabelu - narod zna

Aktuelno
Radončić: Neka naprave uporednu tabelu - narod zna
.

Fahrudin Radončić, lider Saveza za bolju budućnost BiH, na svom Instagram profilu objavio je status koji prenosimo u cijelosti:

- Već sedmicama sa ironičnim smiješkom posmatram kako jedan propali portal objavljivanjem laži i pamfleta, svakodnevno pokušava da ubijedi svoj skromni čitalački krug da je Fahrudin Radončić navodno “pobjegao sa mjesta ministra sigurnosti u strahu od korone”. 

Da ne polemišem sa medijskim pajacima, javno ih pozivam da na osnovu tadašnjih medijskih izvještaja objave tabelu sa mojim dnevnim aktivnostima (od pojave korone do ostavke) i, istovremeno, tabelu za isti vremenski period, aktivnosti njihovih političkih mentora i „urednika do podne i od podne”.

Neka naprave uporednu tabelu sa danima i satima gdje je ko bio. Zajednički će se, ako imaju morala, postidjeti kukavičkih praznih polja u njihovom dijelu tabele!

Džaba retroaktivne providne laži, koje jedino otkrivaju osobni politički strah od mene i drugih uspješnih ljudi. Jer, sve je javno zabilježeno i - narod zna! - poručio je Radončić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEKA NAPRAVE UPOREDNU TABELU - NAROD ZNA: Već sedmicama sa ironičnim smiješkom posmatram kako jedan propali portal objavljivanjem laži i pamfleta, svakodnevno pokušava da ubijedi svoj skromni čitalački krug da je Fahrudin Radončić navodno “pobjegao sa mjesta ministra sigurnosti u strahu od korone”. Da ne polemišem sa medijskim pajacima, javno ih pozivam da na osnovu tadašnjih medijskih izvještaja objave tabelu sa mojim dnevnim aktivnostima (od pojave korone do ostavke) i, istovremeno, tabelu za isti vremenski period, aktivnosti njihovih političkih mentora i „urednika do podne i od podne”. Neka naprave uporednu tabelu sa danima i satima gdje je ko bio. Zajednički će se, ako imaju morala, postidjeti kukavičkih praznih polja u njihovom dijelu tabele! Džaba retroaktivne providne laži, koje jedino otkrivaju osobni politički strah od mene i drugih uspješnih ljudi. Jer, sve je javno zabilježeno i - narod zna!

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

 

Ne propustite