SJEĆATE LI SE BARBARE? NESTALA JE 2016. GODINE: Njena majka je jutros objavila POTRESNU PORUKU! "DUŠO MAMINA.."

Crna hronika
SJEĆATE LI SE BARBARE? NESTALA JE 2016. GODINE: Njena majka je jutros objavila POTRESNU PORUKU! "DUŠO MAMINA.."
.

Barbara Vitez iz Sente, o čijoj sudbini se ništa ne zna već četiri godine, koliko je prošlo od njenog nestanka, napunila je danas 19 godina.

Njena majka Melinda Vitez oglasila se potresnom porukom upućenoj kćerki.

- Danas moja mala ljepotica napunila je 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nigde nema. Boriću se do kraja svijeta i nikad neću da se predam. Volim te dušo moja mamina - napisala je Melinda Vitez na Fejsbuku.

2300049-status-ff

Podsjetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, a tog kobnog dana kako se tvrdi, pala je sa senćanskog mosta u rijeku Tisu. Otac i majka ispričali su tada da je njihova kćerka otišla na proslavu rođendana sa drugarima i nije se vratila kući.

Organizovana je i potraga rekom za telom nesretne djevojke, a ni spasilački tim "Tisa” ni ronioci ni spasioci specijalne žandarmerijske jedinice nisu našli nikakav trag nestanka.  Roditeljima nestale Barbare stizale su razne dojave gdje bi njihova kćerka mogla biti. Informacije o tome da je navodno viđena osoba koja bi mogla biti Barbara Vitez stižu i iz Crne Gore, Bugarske, Albanije, tako da se istraga proširila i na te zemlje.

(Kurir.rs)

Ne propustite