MILICU JE UBIO MUŽ?! OBJAVILI NOVE DETALJE TRAGEDIJE: Ovo ledi krv u venama, PREOKRET!

Region
MILICU JE UBIO MUŽ?! OBJAVILI NOVE DETALJE TRAGEDIJE: Ovo ledi krv u venama, PREOKRET!
.

Među njima našao se i muškarac koji tvrdi da je Milica "njegovo dijete" te da su Jovanovi navodi da pati lažni.

Otkako je tijelo Milice Jakovljević, nakon nekoliko dana potrage, pronađeno obješeno u drvo u ekonomskom dijelu dvorišta porodične kuće u kojoj je živjela, njen suprug Jovan neprestano objavljuje tužne pjesme i njihove zajedničke fotografije, a mještani sela i Miličini poznanici sada su se ustremili na njega, jer smatraju da je odgovoran za njeno samoubistvo.

U komentarima ispod zajedničkih fotografija i pjesama posvećenih Milici koje Jovan objavljuje na svom Fejsbuk profilu danima unazad, mještani sela Osipaonica kraj Smedereva izrazili su sumnju da bi upravo Jovan mogao da se krije iza zločina, te da se iza njihovog braka i "slike ucveljenog muža koju Jovan gradi o sebi", krije nešto drugo.

"Sve je ovo sumljivo, toliko dana je tražili, a ona obješena u dvorištu i baš je našao muž koji kukumači na Fejsbuku, dobar glumac", "Kao plače. Ne laži molim te. Na Fejsbuku stavio stanje veze "KOMPLICIRANO" Onda si je ti otjerao u smrt. Gdje će ti duša? Ostavio si dijete bez majke. Njoj neka je laka zemlja i neka je anđeli čuvaju", neki su od komentara na Jovanov račun.

Među njima našao se i muškarac koji tvrdi da je Milica "njegovo dijete" te da su Jovanovi navodi da pati lažni.

A onda se komentarom oglasio i Jovan.

- Pričate neke priče, a nemate pojma tačno o čemu se radi. Svaki vaš komentar je nebitan i mi ukućani i njena porodica dobro znamo šta se dešavalo, zato ne pričajte nešto i ne mješajte se u nešto što ne znate. Da sam nešto kriv, zatvorili bi me odmah. Kad se kaže kući da je pronađena nije to odmah iza kuće, ali nebitno je, svaka vaša priča je suvišna - odgovorio je Jovan.

Podsjetimo, Milica je nestala 20. jula, a njen suprug je tada objavio apel za pomoć u potrazi. Prolazili su dani, a Milica je tek nekoliko dana kasnije pronađena obješena u dvorištu.

Prema Jovanovom svjedočenju, Milica mu je na dan nestanka poslala poruku u kojoj je napisala "Zbogom, bebi" a zatim nestala bez traga.

(alo.rs)

Ne propustite