"Godinu dana nakon mamine smrti moj tata se oženio drugom ženom"

Kiosk
"Godinu dana nakon mamine smrti moj tata se oženio drugom ženom"
.

"Godinu dana nakon mamine smrti moj tata se oženio drugom ženom.

Ja imam 15 godina, a njegova nova žene, MOJA MAĆEHA, ima samo 22. Od prvog dana bilo mi je jasno da se udala za tatu zbog koristi. Tata ima 45 godina i sigurno ga ne voli jer je lijep. 

Pokušavala sam mu to reći, ukazati na to dosta puta, ali… čak je jednom na mene digao ruku. Juče sam je zatekla kako preko skajpa razgovara sa nekim momkom svojih godina, ono bili su baš kao momak i djevojka.

sad-woman-1

Da stvar bude gora mene je predstavila kao svoju mlađu sestru. Osjećala sam se jadno. Kada je tata došao sa posla odmah sam mu to ispičala, a on je tada rekao da više ne može trpjeti moje ludorije i da će me poslati u dom ako samo još jednom nešto ružno kažem za njegovu ženu.

Rekao mi je da sam u zabludi, da je mrzim jer mi je ušla na maminu poziciju. Mnogo toga mi je rekao, mnogo čega se i ne sjećam, iskreno voljela bih da i ovo ostalo što sam zapamtila izbrišem iz sjećanja. U dom me neće poslati sigurno, sa njegovo ženom neću živjeti još je sigurnije. Mislim da ću se spakovati i otići potražiti svoju sreću u nepoznatom. Gori život od ovoga koji živim sigrno nemogu imati"
 

Ne propustite