VIDOJE I NIKOLINA RISTOVIĆ OSTALI BEZ 300.000 EURA NA LJETOVANJU: Ona objasnila što će im tolike pare na moru, DA LI JE SADA JASNO?

Kiosk
VIDOJE I NIKOLINA RISTOVIĆ OSTALI BEZ 300.000 EURA NA LJETOVANJU: Ona objasnila što će im tolike pare na moru, DA LI JE SADA JASNO?
.

Poznata voditeljica Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović nedavno su doživjeli neprijatnost tokom letovanja u vili Hedonist u Kaštel Starom.

Pred kraj ljetovanja Nikolina, Vidoje i njihova djeca izbačeni su iz vile, a voditeljka tvrdi da im nisu vraćene stvari u vrijednosti od oko 300.000 eura.

Mnogi se pitaju zašto su Nikolina i njen muž nosili na ljetovanje oko 60.000 u kešu, kao i skupocjeni nakit i satove.

“Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga mijenjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav”, rekla je Nikolina Pišek za “Slobodnu Dalmaciju”.

nikolina-3-e1597071840921

foto: Instagram

Kako je Nikolina već pričala, ona i Vidoje ostali su bez novca u gotovini (65 do 68 hiljada eura), muškog sata “Custos” (18 hiljada eura), sata “Rolex Daytona rose gold” (35 hiljada eura), narukvice “Cartier Love” sa brilijantima (40 hiljada i 600 eura), muškog sata “Pierre Kunz” (zlato) (25 hiljada eura), ženskog prstena “Cartier Panther” (25 hiljada eura) i “Chopard” prstena od 3.75 karatnog zlata (65 hiljada eura).

nikolina-4

foto: Instagram

Podsjećamo, par je sa djecom izbačen iz vile 12. dana ljetovanja, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 eura. Roko Gale, muž vlasnice vile je nakon incidenta rekao da su mu “uništavali kuću” i da je to razlog zašto ih je izbacio iz smještaja.

Vidoje Ristović tužio je slovenskog preduzetnika Roka Galea (49), supruga vlasnice vile.

Izvor: Objektiv.rs, Slobodna Dalmacija

Ne propustite