CIJELA ESTRADA U SUZAMA ZBOG TANJE SAVIĆ: "Desilo se nešto JEZIVO" EVO ŠTA JE URADILA

Show
CIJELA ESTRADA U SUZAMA ZBOG TANJE SAVIĆ: "Desilo se nešto JEZIVO" EVO ŠTA JE URADILA
.

Tužno je da djeca budu odvojena od roditelja, u ovom slučaju od majke koja im je sada najpotrebnija

Tanja Savić prijavila je policiji u Srbiji i Australiji otmicu svojih maloljetnih sinova Maksima i Đorđa i to nekoliko mjeseci nakon što ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo na drugi kontinent, a zatim im zabranio svaki kontakt s majkom.

Kako je konačno rešila da kaže istinu o svom suprugu i otkrije da joj je oduzeo dječake, pjevačica Tanja Savić naišla je na veliku podršku svojih koleginica, koje su u razgovoru za „Alo!“ imale jasne poruke za nju.

Podršku joj je među prvima pružila Ana Kokić, koja je i sama majka dvoje djece.

- Odnos muža i žene nikako ne smije da se umiješa u odnos oca i majke. Tužno je da djeca budu odvojena od roditelja, u ovom slučaju od majke koja im je sada najpotrebnija. Nikada neću razumeti ljude koji decu koriste kao oružje protiv partnera, ne mareći za njihova osjećanja i potrebe! Užas, dno dna! Ne smijem ni da zamislim kako je Tanji! Molim se da što prije zagrli svoje anđele i da se nikada više ne odvoji od njih - poručila je Kokićeva, čiji stav podržava i mlada zvijezda Rialda Karahasanović.

ana-kokic-100816-foto-dusan-milenkovic-0104-1000x0

foto: Printscreen

- Ovo što se dešava Tanji je jezivo na svakom mogućem nivou. Pitam se kako bi tom Dušanu bilo kao ocu kada bi ona njemu to uradila? Taj čovek nije primer tim dečacima, a ja verujem da će pravda za tog skota doći i da će se ovo završiti u Tanjinu korist - istakla je Rialda i dodala:

- Dijete sam razvedenih roditelja, a po njihovom dogovoru brat i ja smo ostali kod majke. Nikada nismo ispaštali zbog njihovog razvoda, a bili smo mali poput Tanjine djece - iskrena je Rialda, čijoj se podršci za Tanju pridružuje i Andreana Čekić.

andreana-cekic

foto: Instagram

- Tanju jako volim i ovo što joj se dešava je za svaku osudu. Ne dao bog nikome da se nađe u takvoj situaciji. Ona je žena koja zaslužuje samo najbolje. Šaljem joj veliku podršku i snagu - zaključuje pjevačica za "Alo!".

Ne propustite