SRPSKI VODITELJ PRETUKAO VJERENICU PA POBJEGAO IZ SRBIJE: Evo kako DANAS izgleda, a tek da čujete ČIM SE BAVI, ŠOK (FOTO)

Show
SRPSKI VODITELJ PRETUKAO VJERENICU PA POBJEGAO IZ SRBIJE: Evo kako DANAS izgleda, a tek da čujete ČIM SE BAVI, ŠOK (FOTO)
.

Vladimir Stanojević bio je jedan od najpopularnijih srpskih voditelja. Godinama je uspješno gradio karijeru, a onda se desio skandal u njegovom privatnom životu koji je sve promijenio, piše "Objektiv.rs".

Vladimir je 2015. godine, navodno, pretukao tadašnju vjerenicu Anu Mariju Žujović. Ana Marija je u javnosti tvrdila da ju je nekadašnji voditelj fizički napao, a on se branio tako što je govorio “da ju je odgurnuo u predjelu lica”.

ana-marija

foto: Printscreen

Ana Marija je protiv Vladimira podnijela tužbu za fizičko nasilje, a kako se on nije pojavio na ročištu za njim je raspisana potjernica koja važi i danas. Budući da Stanojević od 2016. godine boravi u Americi, čim kroči u Srbiju on može biti uhapšen.

Vladimir Stanojević živi u Las Vegasu gde danas radi kao domaćin u tamošnjim najpoznatijim klubovima.

“Radim kao “host”, odnosno domaćin, za najpoznatije klubove u Los Vegasu, gdje se organizuju najbolje dnevne žurke na bazenu. Radim svako veče i rukovodim sa nekoliko limuzina koje prevoze goste od hotela do kluba”, rekao je Stanojević svojevremeno za “Pink”.

83434093-580518712658555-9202475415784058953-n

Pored toga, Stanojević je poradio i na svom obrazovanju, pa je nedavno dobio diplomu za specijalistu‚u digitalnom marketingu, čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Vladimir vrijedno trenira, te je danas zgodniji nego ikada, a kada je riječ o njegovom imidžu nekadašnji voditelj već neko vrijeme fura brkove i bradu.

 

Ne propustite