ČITAV ŽIVOT POGREŠNO PERETE POSTELJINU I JORGANE: Sara je otkrila GENIJALAN TRIK, ovo će vam OLAKŠATI ŽIVOT! UVJERITE SE I SAMI

Praktična žena
ČITAV ŽIVOT POGREŠNO PERETE POSTELJINU I JORGANE: Sara je otkrila GENIJALAN TRIK, ovo će vam OLAKŠATI ŽIVOT! UVJERITE SE I SAMI
.

Jedna domaćica je na popularnoj Fejsbuk grupi "Mums Who Clean" podijelila fotografije jorgana nakon što je riješila da ga opere, istakavši da je šokirana prljavštinom koju je ispustio, s ozirom da ga relativno često održava.

Naime, Sara iz Australije akcentovala je da redovno pere svoje pokrivače i jorgane u veš mašini, ali da je riješila da ih dubinski opere kada je pronašla jednostavan savjet na Internetu za to.

c-ik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdfn01eqv8vntq4ntqzmtvkntewmgm5ywy3yjy1ndvhztzkzjayyjquanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Facebook

Trik je veoma prost - sve što treba da uradite jeste da ostavite prekrivač u kadi punoj vrele vode nekoliko sati da odstoji. Nakon toga ga ubacite u veš mašinu na neki kraći program, a potom ga stavite na sušenje.

Sara je sve ovo uradila, a rezultati su je doslovce zatekli, odnosno količina prljavštine koja je ostala u kadi nakon što potapanja prekrivača.

83050fd4a12c7c76a166809f2a868e85

foto: Facebook

"Perem ga jednom mjesečno u veš mašini, ali sam ovog mjeseca riješila da probam ovaj metod. Poslije samo pola sata vidjela sam koliko je voda prljava i bila sam užasnuta i postiđena. Ovo je stvarno odvratno. Zgrožena sam, ali moram da podijelim ovo. Ne vjerujem ispod čega sam spavala", napisala je ona pored fotografija koje je objavila.

f5fa90b0d35647e89d388cce9e99e2ab

foto: Facebook

Brojni korisnici su se oglasili i istakli da su i sami primijenili ovaj metod i zatekli slične rezultate, te da nikome nije jasno kako je to moguće.

(Žena Blic)

Ne propustite