VELIKA TUGA I BOL, UMRO GLUMAC: Oglasila se i njegova kćerka "NIJE SE JAVLJAO NA POZIVE, A ONDA..."

Šokantno!
VELIKA TUGA I BOL, UMRO GLUMAC: Oglasila se i njegova kćerka "NIJE SE JAVLJAO NA POZIVE, A ONDA..."
.

Rajmond Alen, koji je bio najpoznatiji po glumi u popularnoj seriji "Sanford and Son", umro je u 91. godini.

Njegova ćerka Alen Rons je u utorak potvrdila vijest na svojoj stranici.

- Kakav je ovo dan. Ovo je bio jedan od najtežih dana u mom životu u kojem sam izgubila oca Rajmonda Alena i moju rođaku Deboru (njegovu nećakinju). Sada su oboje pod krilima anđela - napisala je.

Glumac je pronađen mrtav, pošto se nekoliko dana nije javljao na pozive, rano u ponedeljak ujutro u Kaliforniji, rekla je njegova porodica. Alenu nije bilo dobro već dugi niz godina i porodica ga je uputila u dom za stara lica 2016. godine. Imao je čestih problema sa upalom pluća.

"Sanford and Son" emitovali su se od 1972. i 1977. i govorili su o oštroumnom ocu Fredu G. Sanfordu koji je radio na jednoj deponiji smeća u Kaliforniji. Emisija, koju je prilagodio Norman iz programa BBC-a, bila je u vrijeme premijernog emitovanja hit i smatrana je revolucionarnom.

Alenov lik je ujak Vudi uvijek imao nekoliko dobrih rečenica u seriji dok se zaustavljao pored dvorišta, koje svi fanovi serije dobro pamte! Reprizirao je ulogu ujaka Vudija u sporednom filmu koji je kasnije snimljen.

1985. odustao je od glume zbog svog zdravlja, ali je nastavio da gostuje u određenim emisijama. Alen je bio oženjen Barbarom Vilijams od 1963. do 1977. Imaju troje djece, dvije ćerke Rons Alen (bivša dečja glumica) i Brenda Alen, kao i sina, Rajmonda Alena mlađeg.

S obzirom da mu je dijagnostikovana jaka upala pluća, stvorila se sumnja da je poznati glumac bio zaražen koronom, ali porodica nije potvrdila ovu tvrdnju.

(Srbija Danas)

Ne propustite