OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE VAM KAD TAD ZABITI NOŽ U LEĐA: Dobro pazite, ODMAH PROVJERITE DA LI SE DRUŽITE S NJIMA

Horoskop
OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE VAM KAD TAD ZABITI NOŽ U LEĐA: Dobro pazite, ODMAH PROVJERITE DA LI SE DRUŽITE S NJIMA
.

Ovo su znakovi zodijaka koji će najvjerojatnije uništili vaše prijateljstvo, prema astrologiji:

OVAN (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan može biti vrlo odan znak zodijaka, ali kada je riječ o tome hoće li staviti sebe na prvo mjesto ili svoju BFF, veća je vjerojatnost da će vas izdati zbog vlastite koristi nego ostati odan vama. Nemojte ga krivo shvatiti, on je dobar prijatelj, ali kao prvi znak zodijaka, navikao je biti broj jedan. Ovan je vrlo avanturistički nastrojen znak. To znači da, kada se ukaže prilika da napreduje u životu, on tu priliku mora uhvatiti bez razmišljanja. Ako to znači da mora zabiti nož u nekoliko leđa kako bi dobio ono što želi, neka bude.

BLIZANAC (21. svibnja - 20. lipnja)

blizanci-i-devica-2

Ako je bilo koji znak zodijaka sposoban zabiti nekome nož u leđa, to je bez sumnje Blizanac. Ipak, ne kaže se bezveze za Blizance da su dvolični, ipak imaju dva lica. Blizanci su sjajni glumci - drugim riječima, sjajni su u tome da uvijek dobiju da sve bude po njihovom. Bilo da ste dobri s Blizancem ili ste njegov neprijatelj broj jedan, ništa mu neće stati na putu da dobije ono što želi. On nema apsolutno nikakve rezerve prema tome da se ponaša kao tvoj najbolji prijatelj kako bi napredovao u životu, samo da bi se sekundu poslije okrenuo i zabio vam nož u leđa.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

Lav je super prijatelj i osoba, ali on je i potpuni oportunist. Daš mu prst, a on će iskoristiti priliku i uzeti cijelu ruku. Je li to loša stvar? Nikako! Svi bi voljeli ponekad biti tako lukavi kao Lav. A kada se pojavi prilika za uspjeh, hoće li Lav uopće uzeti u obzir mišljenje svojih prijatelja? Također, ne. Kao vatreni znak, Lav može biti vrlo agresivan i uporan. Ona zna što je potrebno da bude broj jedan u životu i ne boji se gaziti ljude tijekom uspinjanja ljestvicom uspjeha. To ne znači da on ne može biti odličan mentor i vođa, ali može vam i zabiti nož u leđa.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

skorpija

Škorpion ima misteriju i intrigu na svojoj strani, tako da je najbolje biti oprezan vezano uz to tko je on uistinu. Osim ako niste u njegovom užem krugu prijatelja, nemate šanse znati točno za što je on sposoban. Čak i oni koji misle da ga znaju mogao bi se iznenaditi kada pokaže svoje pravo lice. Škorpion može biti vrlo odan prijatelj, ali isto tako nema problema s tim da vas izda - pogotovo ako je uvjeren u to da je to dobra ideja. Škorpion može biti vrlo tajnovit i manipulativan.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

Strijelac može biti veliki prijatelj, ako to njemu odgovara. Voli biti s ljudima koji mu život čine lakšim ili uzbudljivijim. Ali kad naiđe na ljude koji su uzbudljiviji ili zanimljiviji, nema problema s tim da vas otkanta. Strijelac će vam zabiti nož u leđa tako što će biti nelojalan ili će prekršiti sva svoja obećanja.

Ne propustite