Bosnian Tour Operator Vas vodi u Ulcinj i snosi troškove COVID testa! Ne propustite!

Aktuelno
Bosnian Tour Operator Vas vodi u Ulcinj i snosi troškove COVID testa! Ne propustite!
-

Hotel Hoti II nalazi se u Ulcinju, na oko 600 metara od Velike plaže. U okviru objekta na raspolaganju su vanjski bazen, spa centar i besplatni WiFi. Hotel također nudi prostrane sobe s balkonom, TV-om ravnog ekrana, minibarom i sefom.

3

Sve sobe okrenute su prema moru, bazenu ili vrtu. Sve smještajne jedinice sadrže klima-uređaj te vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem i bideom. Također uključuju kabelske i satelitske programe, ogrtače te papuče.

2

Svakog dana dostupna je besplatna usluga prijevoza do privatnog dijela plaže na Velikoj plaži. Gostima su na raspolaganju suncobrani, baldahini, ležaljke i ručnici za plažu.

5

Hote Hoti II obuhvaća recepciju otvorenu 24 sata, bar i vanjsko dječje igralište. U sklopu hotela također su na raspolaganju usluga najma bicikla i besplatno privatno parkiralište.

6

Hotel Hoti nalazi se u središtu Ulcinja, a uključuje restoran, bar, besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane sobe s namještenim balkonom. Do najbliže pješčane plaže ima 200 metara.

15

Sve sobe imaju TV s kabelskim programima, mini bar i kupaonicu s tušem. Besplatno privatno parkiralište dostupno je na zahtjev.

7

Hotel Hoti može smjestiti grupe na izletima i sportske klubove na treninzima. U ponudi su usluga prijevoza od/do sportskih terena, hrana za sportaše i održavanje opreme.

14

Objekt je smješten 50 metara od trgovine prehrambenih proizvoda i 200 metara od tržnice. U blizini se nalaze barovi i restorani. Stari dio Ulcinja s povijesnim znamenitostima i muzejima udaljen je 100 metara.

13

Pet noćenja na bazi polupasiona za jednu osobu u Hotelu Hoti I 3* za samo 299 KM ! 
Pet noćenja na bazi polupasiona za jednu osobu u Hotelu Hoti II 4*  za samo 349 KM !
Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite