ZALEDIT ĆETE SE OD OVH RIJEČI, OVAKO JE ISIDORA BJELICA REAGOVALA KADA JOJ SE TUMOR VRATIO PO ČETVRTI PUT: Za njom plače Balkan!

Aktuelno
ZALEDIT ĆETE SE OD OVH RIJEČI, OVAKO JE ISIDORA BJELICA REAGOVALA KADA JOJ SE  TUMOR VRATIO PO ČETVRTI PUT: Za njom plače Balkan!
.

Poznata književnica Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta, a jučer je kremirana na Novom groblju.

U Isidorinu čast juče je prikazana emisija "Magazin In", gdej je ranije gostovala, a njene riječi nema koga nisu dirnule.

U toj emisiji govorila je o svojoj porodici, o tome kako gleda na život, kao i o bolesti koja ju je zadesila.

screenshot-30

- Mi smo baš najbolje drugarice, i kad putujem sa njom, bolje mi je nego kad putujem s mužem. Ona voli sve ono što ja volim, da gleda radnje, da ide u muzeje, a Pajkić samo sjedne u kafanu i pije viski - rekla je Isidora tokom svog zajedničkog gostovanja sa kćerkom Vilom.

- Treba kolektivno svi da odu na Onkologiju, u zatvor ili ludnicu, pa da vide koliko su zapravio sretni. Imala sam neku raspravu na Tviteru, tako kuka jedna osoba, a ja kažem: ''Zamislite koji je to kapital koji vi imate, a ja nemam. Vi možete da maštate šta ćete da radite za tri mjeseca, znate vi šta je to?''. I onda se ona zaledi... Mi nismo zahvali ni za šta - govorila je pokojna književnica.

- Kad sam četvrti put dobila dijagnozu, ja sam se smijala i rekla doktorki: ''Pa ovo je fenomenalno, moj centar za humor nije napadnut!'' - pričala je tokom jednog gostovanja Bjelica u ''Magazinu In''.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:
 

Novi.ba/SD

Ne propustite