VUČIĆEVA ŽENA JE DANAS PLAKALA ZBOG ISIDORE, a evo kako je nekad izgledala: POGLEDAJTE SLIKE SA VJENČANJA SA PREDSJEDNIKOM SRBIJE

Kiosk
VUČIĆEVA ŽENA JE DANAS PLAKALA ZBOG ISIDORE, a evo kako je nekad izgledala: POGLEDAJTE SLIKE SA VJENČANJA SA PREDSJEDNIKOM SRBIJE
.

Isidora Bjelica napustila je ovaj svijet u 52. godini života ostavivši iza sebe supruga i dvoje djece. Njena smrt iznenadila je mnoge, iako su znali da se spisateljica godinama borila sa opakom bolešću.

Smrt Isidore Bjelice pogodila je njenu dugogodišnju prijateljicu, novinarku i direktorku televizije "Pink 3", te bivšu suprugu predsjednika Aleksandra Vučića, Kseniju Vučić.

Ksenija je bila vidno uznemirena i potresena, što možete vidjeti na sljedećoj fotografiji:

2296403-whatsapp-image-20200808-at-11-27-13-1-ff

foto: Kurir.rs

Ksenija je među prvima održava veoma potresan govor u kom je, između ostalog, rekla kroz plač sljedeće:

- U ovom trenutku bih najradije voljela da se sakrijem negdje između ovih njenih šešira i da me nema ovdje ovim povodom, ali ne umijem. To je umjela samo Isidora, a ja nemam njenu snagu. Molim vas da minutom ćutanja odamo poštu Isidori - završila je Vučićeva.

798921-ksenija-vucic-ls

Ona se takođe obratila i porodici Isidore Bjelice i to sljedećim riječima:

- Imam samo potrebu da se zahvalim gospođi Nevenki i gospodinu Dimitriju, što ste nam je svima poklonili takvu kakva je bila, lijepa, prepamenta, hrabra, radoznala, dobra, topla, beskrajno duhovita i lijepo vaspitana. Vilo, Lave, budite preponosni što vam je Isidra bila mama i razvijajte kod sebe sve njeno što prepoznajete u nekom trenutku, a ti Nebojša nikad nemoj da zaboraviš da je ona od svih muškaraca koje je mogla da bira, ona izabrala baš tebe.

 

SAHRANA ISIDORE BJELICE DANAS, A EVO ŠTA JE OBJAVIO IVAN IVANOVIĆ: Izazvao bijes kod mnogih u Srbiji, ŠTA VI KAŽETE?

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

A evo kako je bivša žena Aleksandra Vučića izgledala na vjenčanju, skoro niko se ne sjeća tog perioda:

vucic

vucic1

 

Ne propustite