PORED NJEGA ĆE BITI SAHRANJENA ISIDORA BJELICA: Otkriveno! Oglasio se i njen sin - EVO ŠTA JE PORUČIO

Kiosk
PORED NJEGA ĆE BITI SAHRANJENA ISIDORA BJELICA: Otkriveno! Oglasio se i njen sin - EVO ŠTA JE PORUČIO
.

Poslije osam godina duge borbe sa kancerom, srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u srijedu veče u teškim mukama.

Posljednjih dana života bila je priključena na vještačko disanje i bilo je pitanje trenutka kada će njeno izmučeno tijelo izgubiti borbu, piše "Alo.rs". 

Bjelica se i sama molila bogu da je, kako je rekla, uzme u njegovo Carstvo, jer nije osjećala da može da nastavi život u mukama koje je trpela zbog kancera.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, srpska književnica danas će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana i to na grobnom mjestu pored političara Olivera Ivanovića, koji je ubijen 16. januara 2018. godine iz vatrenog oružja u Severnoj Mitrovici.

bjelica

foto: Instagram

Ekipa "Alo!" obišla je Aleju dan pred Isidorinu sahranu, gdje im je jedan od zaposlenih otkrio da će Bjelica zaista biti pokopana pored Ivanovića.

- Danas smo kosili travu oko parcela i pripremali sve za sahranu. Sutra ćemo otvoriti ploču i izgravirati ime, godinu rođenja i godinu smrti, a onda ćemo je nakon sahrane zatvoriti - rekao nam je jedan od zaposlenih kojeg smo tu zatekli i potvrdio da će Isidora biti sahranjena pored Olivera Ivanovića.

Sin pokojne književnice Lav Grigorije Pajkić za "Alo!" je rekao da će sahrana njegove mame biti u najužem krugu porodice i prijatelja.

- Znam da je veliki broj ljudi volio moju mamu, ali s obzirom na stanje u državi i pandemiju koronavirusa, okupiće se samo članovi porodice, a svi oni koji budu želeli da obiđu njeno grobno mjesto, mogu to da urade i kasnije. Moramo da vodimo računa da se niko ne zarazi - rekao je Lav za "Alo!". 

(alo.rs)

Ne propustite