ONA JE VISOKA 193 CM, A DA JOJ VIDITE MUŽA: Udala se za dečka od 160 cm, OSTAT ĆETE U ČUDU KAD VIDITE SLIKU S VJENČANJA!

Zanimljivosti
ONA JE VISOKA 193 CM, A DA JOJ VIDITE MUŽA: Udala se za dečka od 160 cm, OSTAT ĆETE U ČUDU KAD VIDITE SLIKU S VJENČANJA!
.

Dok Kanađanka ima 193 centimetra, njen suprug je nije visok ni 160 centimetara, a činjenica da je u braku ne sprječava brojne muškarce da joj šalju sek*i poruke te imaju razne neobične zahtjeve.

Emerald Van Langen iz Toronta uvijek je željela da poraste kao i njena sestra koja je visoka 190 centimetara. Danas je ona nutricionista i manekenka, koja je u mladosti fascinirana svojom visinom čak izbjegavala i gazirana pića, jer je čula da mogu da zaustave rast.

Kad je imala devet godina, Emerald je primijetila kako raste znatno brže od svojih prijatelja. Danas, u 32 godine, ona ima 193 centimetra te je zahvalna što joj je visina omogućila manekensku karijeru.

0jvk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwvdzn01eqv8vnzqxzgnkmzq5zmy5mwi2ndlhnmiyodhimwe3otkwzguuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Instagram

Međutim, kako je rasla, otkrila je i neke mane te visine - sve teže je nalazila momke  jer su svi pored nje bili baš mali. Na njenu sreću, oduvijek je voljela niže partnere, a danas ima muža visokog 160 centimetara.

- Sa suprugom sam već 11 godina, a prije nego smo se upoznali, uvijek sam izlazila s nižim muškarcima, čak i onim nižim od prosjeka. Čini mi se kako više muškarce uvijek nervira što sam viša od njih. Danas sam srećna s mužem, ali to ne sprečava brojne zavodnike da mi šalju neprikladne poruke, najčešće o tome kako bi se 'penjali po meni'. 

31563136-8592911-look-of-love-emerald-s-five-foot-ten-husband-of-11-years-is-six-m-266-1596569699923

Emerald kaže kako je njena visina stvar genetike i zdravog života, a u školi je često morala 'saginjati' kako bi stala u kadar fotografije, to čini i danas. Naučila je da se šali na svoj račun, a košarkaški treneri uvijek su je zvali u svoju ekipu.

- Kupovina odjeće nekad mi je predstavljala problem, ali danas ne jer znam tačno gdje mogu da kupim nešto za sebe. I vjenčanicu sam morala prepravljati da bi mi bila duža - kaže Emerald kojoj je ipak najgore iskustvo bilo razgledavanje stanova.

Nakon što je bila u nekoliko stanova gdje se osjećala klaustrofobično, naučila je da je najbolje odmah u startu pitati 'koliko je visok plafon'.

Da njena visina doista neobično djeluje, svjedoči i činjenica kako je stranci često zaustavljaju i pitaju 'koliko je visoka'. To joj mnogo smeta, jer je pristojnije prvo započeti razgovor, a ne se iščuđavati kao da je u cirkusu.

Ovih dana Emerald se ponajviše bavi svojom karijerom manekenke, iako je u prošlosti često znala da čuje da je i 'za to previsoka'.

(24 sata.hr)

Ne propustite