POSAO IZ SNOVA? Djevojka koja je radila za Instagram pokazala kako izgleda jedan dan u ovoj kompaniji

Tech
POSAO IZ SNOVA? Djevojka koja je radila za Instagram pokazala kako izgleda jedan dan u ovoj kompaniji
Kristen Bleir, djevojka koja je danas zaposlena u sjedištu firme TikTok

Kristen Bleir, djevojka koja je danas zaposlena u sjedištu fimre TikTok, nekada je bila radila za Insatagram. Na ličnom profilu društvene mreže za koju trenutno radi, objavila je snimak gdje je opisala kako joj je bilo dok je radila za predhodnog poslodavca.

Djevojka je u video snimku otkrila da po nju dolazio autobus kompanije, koji ju je svakog dana vozio na posao.

Blerova je bila zaposlena kao menadžer programskih mreža i marketinškog tima, a kako sama kaže u jednom od video snimaka, imala je svu slobodu pa je u više navrata svoje obaveze završavala na krovu zgrade, uz smuti i grickalice.

@christenblaire

IG Office tour: NYC edition. Ps I do not work there anymore

♬ Highest in the room - riverfx

Budući da Instagram ima svoje kancelarije u Njujorku, Parizu, Hamburgu, Dubaiju i Tokiju, njoj su od strane kompanije bile finansirane avio karte prve klase, do ovih destinacija. Kako i sama naglašava, ta putovanja su za nju bila prelijepa iskustva.

Tokom dana kada bi imala sastanak u nekoj drugoj zgradi u velelepnom kompleksu, koji se prostire na 250 hektara i posjeduje 30 objekata, ona bi sjela na bicikl i tako otišla na sastanak. Po njenim riječima, enterijer u svakoj zgradi je prelijep,prenosi Blic.Sam ulaz u kancelarije Instagrama, dekorisan je po posljednjoj modi, svuda su slike, a imaj i poseban deo koji je namjenjen za pravljenje selfi fotografija.

Zaposlenima u Instagramu, obezbjeđena je besplatna hrana i piće, a imaju i igraonice za odmor koje su uređene nalik na Diznilend.

Video koji je Blerova objavila na Tik Toku, pogledalo je više od tri miliona ljudi, a sudeći po komentarima većina bi željela da se nađe na njenom mjestu.

Ne propustite