'ONA JE NAJZLOBNIJA OSOBA KOJU SAM UPOZNAO' Nakon zlostavljanja radnika, otkrili da je maltretirala i dijete od 11 godina

Šokantno!
'ONA JE NAJZLOBNIJA OSOBA KOJU SAM UPOZNAO' Nakon zlostavljanja radnika, otkrili da je maltretirala i dijete od 11 godina
Voditeljica Elene Dedženeris u posljednjih nekoliko nedjelja se nalazi u centru skandala

Voditeljica Elene Dedženeris u posljednjih nekoliko nedjelja se nalazi u centru skandala, jer su je brojni producenti optužili za zlostavljanje na poslu. Voditeljki iz pakla se na sve to dodala još jedna optužba - da je zlostavljala 11-godišnje dijete i nazivala ga 'debelim i glupim', piše Mirror.

Jedan od njenih zaposlenih ispričao je kako je Elen prije 40 godina, prije nego što je postala slavna, uživala u tome da se ponaša zlobno prema njegovom sinu Benu. To je potvrdio i sam Ben, koji danas ima 52 godine. Prisjetio se kako se Elen, koja je tada radila za njegovu majku u agenciji za zapošljavanje, okrutno šalila na račun njegove prekomjerne težine.

- Grozio sam se kad bih morao nakon škole svratio u agenciju. Elen bi kritikovala moju težinu i moju odjeću. Nazivala bi me glupim. Bio sam samo dječak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala u tome da me vidi uzrujanog - priznao je Ben.

- Mislim da za to nema izvinjenja. Bio sam bespomoćno dijete. Šta sam ja njoj mogao reći u svoju obranu? - rekao je on i dodao:

- Ona je jedna od najzlobnijih osoba koju sam upoznao - zaključio je.

Ne propustite