IMA LICE ANĐELA, A KAD JOJ VIDITE TIJELO OSTAT ĆETE U ČUDU: Visoka 160 cm, sva u mišićima, A 1 DETALJ PARA OČI (FOTO)

Kiosk
IMA LICE ANĐELA, A KAD JOJ VIDITE TIJELO OSTAT ĆETE U ČUDU: Visoka 160 cm, sva u mišićima, A 1 DETALJ PARA OČI (FOTO)
-

Mlada Valeri Lureda je MMA borac, a za par dana će po treći put ući u ring zarad profesionalne borbe. U prethodna dva meča je odnijela pobjedu, a da li će joj to poći za rukom i ovog puta ostaje da vidimo! Ono što je sigurno jeste da je atraktivna plavuša velika zvijezda u svijetu MMA sporta, te da joj predviđaju blistavu karijera.

Valeri revnosno radi na promociji svog sporta i putem Instagrama gdje redovno objavljuje provokativne fotografije, a publike je ne manjka.

Naime, ovu 22-godišnjakinju prati gotovo 250 hiljada ljudi, a zbog njenog izgleda mnogi je potecenjuju i misle da je klasičan Instagram model, ali ne i ozbiljan borac. No, ona tvrdi da je istina daleko drugačija i da od djetinjstva naporno vežba i gradi mišiće.

lice

Valeri je rođena Amerikanka i dolazi sa Floride, ali uvijek sa ponosom ističe činjenicu da je kubanskog porijekla.

"Uvjerena sam da mogu da budem novo lice mog grada Majamija. Isto tako, ne znam nijednog drugog ženskog borca da je Kubanka tako da sigurno mogu biti sljedeća- Ovu borbu ću pobediti za sve Kubance u Majamiju", rekla je Lureda nedavno.

Ona je dodala i da jedva čeka da uđe u ring iako oko ovo nisu najbolji uslovi za povratak zbog pandemije korona virusa, te da prije tri nedelje nije ni znala da će imati borbu. Ipak, kaže da je sigurna u svoje mogućnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imma pretty gangsterr

Objavu dijeli Master Valerie Loureda


"Posljednjih nekoliko nedelja trenirala sam najbolje što mogu kako bih bila spremna za pobjedu i napad na vrh. Možda nisam toliko sparirala, ali sam radila kardio, na fizičkoj pripremi. Vrlo sam sigurna u svoj nivo i godine treniranja borilačkih vještina", zaključila je ova mlada dama.

Inače, Valeri je prije nekoliko mjeseci učestvovala u španskoj rijaliti emisiji "Exatlon".

 

Ne propustite