NAPOKON PRIZNALE I ONE VOLE POGLEDATI: Evo na šta žene padaju kada vide muškarca

Zanimljivosti
NAPOKON PRIZNALE I ONE VOLE POGLEDATI: Evo na šta žene padaju kada vide muškarca
Na šta žene obraćaju pažnju i šta ih to kod muškaraca najviše uzbuđuje?

Gledanje nije rezervisano samo za muškarce. I žene uživaju da bace poneki pogled u suprotni tabor. Na šta žene obraćaju pažnju i šta ih to kod muškaraca najviše uzbuđuje?

Muškarci na ženama obično prvo primjete grudi, duge noge, i zavodnu pozadinu. Tek poneki muškarac obrati pažnju na neki drugi dio ženskog tijela.

I žene vole malo da gledaju

Šta bi to trebalo da posjeduje svaki muškarac kako bi obarao žene sa nogu?

Atletska figura

Ženama se više dopadaju muškarci sa trapezastom građom i atletskom figurom, sa oštrim linijama tijela i čvrstim mišićima.

Široka ramena

Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Za žene, muška ramena su simbol snage i muževnosti.

Snažne ruke

Lijepe, njegovane, velike šake – postoji li žena koja ne bi poželjela muškarca sa ovakvim rukama? Muške ruke ženama govore mnogo toga: na primjer, kakvim poslom se bave, kako i kakav je njihov stav o ličnoj higijeni.

Mala, čvrsta pozadina

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo obostrano divljenje lijepim zadnjicama. Većina je saglasna - atletska pozadina je najbolja! Neophodno je da ona bude čvrsta i mišićava, a većina žena je ubjeđena da seks sa vlasnikom ovakve guze obećava lud i nezaboravan provod.

Sočne usne

Žene vole muškarce sa punim i sočnim usnama – ne samo zbog toga što one izgledaju lijepo, nego i zbog nevjerovatnog užitka koji ovakve usne mogu da pruže u svakom pogledu.

Živahan jezik

Sočne usne dolaze u paketu sa primamljivim jezikom. Većina žena je saglasna da je jezik najjači mišić muškog tijela, a naročito su na cijeni muškarci koji znaju kako da se njime služe.

Nije bitna veličina, bitna je tehnika

Interesantna je činjenica da je veličina  mnogo važnija muškarcima nego ženama. Ne postoji apsolutno nikakva veza između veličine  i titule sjajnog ljubavnika.

Neobavezna brada

Neobavezna brada, stara oko tri dana, pouzdan je znak muževnosti koji veoma privlači žene.

Ne propustite