OVO JE ISIDORINA POSLJEDNJA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Srce će vam se slomiti KAD VIDITE ŠTA JE NAPISALA

Aktuelno
OVO JE ISIDORINA POSLJEDNJA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Srce će vam se slomiti KAD VIDITE ŠTA JE NAPISALA
Dijagnoza Isidore Bjelice je kancer jajnika, stadijum IIIB. Jedan od nasmrtonosnijih.-

Književnica Isidora Bjelica preminula je danas u 52. godini, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

ALEKSANDRU SUBOTIĆ OSTAVIO VJERENIK U 8. MJESECU TRUDNOĆE?! OGLASILA SE POTRESNIM RIJEČIMA: Evo šta se desilo

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Aleksandra Subotić bivša rijaliti učesnica se oglasila na svom Instagram profilu, kako bi odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Podsjetimo, nakon učešća u "Zadruzi" Sandra je zatrudnjela sa Pecom i trenutno je u osmom mjesecu trudnoće, što pokazuje redovno na društvenoj mreži.

Dijagnoza Isidore Bjelice je kancer jajnika, stadijum IIIB. Jedan od nasmrtonosnijih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Količina mentalno poremećenih koja se kači po ovim mrežama sa raznim zahtevima/ izjavama - svojim potpuno toksičnim uverenjima i potrebama govori koliko je važno da se vratimo u intuiciju a istovremeno da naučimo da prepoznamo programe straha i ludila i patologije da ne bi bili njihove žrtve! Zato je program #zadaviprincezuusebi toliko bitan da biste dobili emotivnu edukaciju i samim tim i zaštitu od sopstvene naivnosti -da vas "fino vaspitanje" ne bi sprečilo da kažete jedno - visoko kvalitativno NE svima onima koji se kriju iza svojih lažnih uloga dušebrižnika- tako manijak često glumi empatu, satanist vernika - neprijatelj - prijatelja - zlonameran - dobronamernog - ....lako ih je prepznati uglavnom seju mržnju, a misle da su izvor svetla - seju strah,a misle da su ljubav - ugroženi su od ovog i onog - zahtevni su i misle da su merilo dobrog - na zalost mnogo je više ozbiljno poremećenih sa dijagnozama nego što smo svesni - primarna emotivna edukacija znači naučiti prepoznati psihopatu - emotivnog pljačkaša i vandala - zaštite svoj život na vreme ------sve info na dualhealing@gmail.com - #zadaviprincezuusebi @josvoyage

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Isidora je svoju posljednju objavu na Instagramu imala 9. juna 2020. godine, kada je objavila molitvu, a ispod koje sada njeni fanovi izražavaju tugu zbog njene smrti.

"Gospodine Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj mene grešnog", piše u objavi, a pratioci su se i tada zapitali šta se dešava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

 

Ne propustite