SVE ZBOG JEDNE NAVIKE: Ako sumnjate da vas muž vara ovo će ga otkriti

Zanimljivosti
SVE ZBOG JEDNE NAVIKE: Ako sumnjate da vas muž vara ovo će ga otkriti
Požalila se korisnicama jedne društvene mreže.

Svi imamo rutinu njege svih dijelova tijela. I muškarci i žene se, uglavnom drže nečega na šta su navikli i onda jednostavno brinemo o održavanju.

A šta kada se ta rutina promjeni?

Nakon što je primjetila da je njen suprug promijenio rutinu sređivanja "tamo dole", jedna paranoična mama je podijelila svoje strahove od potencijalnog nevjerstva.

Žena je objasnila da njen suprug brije intimne dijelove na svakih 6 nedjelja, ali da od početka karantina nije toliko držao do toga.

Problem je nastao nakon što se vratio na posao. Naime, čim je ponovo počeo da odlazi u kancelariju, počeo je i da se sređuje tamo dole. Zabrinuta žena je potražila savjet na internet stranici "Netmums".


Mišljenja su bila podjeljena.

Neke od žena su je uvjeravale da se ljudi u karantinu jednostavno ulijenje, dok druge baš i nisu bile sigurne da ova žena neosnovano sumnja.

- Možda sam paranoična, ali zaista su mi bili potrebni savjeti kako bih, stvari, možda počela da gledam iz drugog ugla - napisala je nesrećna žena i objasnila cijelu situaciju:

- Dakle, moj suprug je brijao stidne dlačice, u prosjeku, na svakih 6 nedjelja. Posljednji put je to uradio krajem februara/početkom marta, a zatim ih nije pipnuo, jer je sve vrijeme radio od kuće. Nakon što je morao da se vrati na posao, jer ga je šef zamolio rekao mi je da će tokom prije podneva raditi sam, a popodne sa jednom ženom.Veče pred povratak na posao sam ga zatekla kako se brije u tuš kabini. Dodala bih i to da se prije 7-8 godina prilično družio sa kolegom, za kojeg se ispostavilo da je koleginica, a u nekom trenutku joj je poslao poruku  - piše "Mirror".

Nakon cijele priče, korisnici su i dalje bili podjeljeni.

Neki su smatrali da bi mogao da bude potpuno nevin i da mu je, možda, samo lakše da radi u odjelu bez dodatne “smetnje”, dok je jedna korisnica dala savjet:

On možda ne krije apsolutno ništa, ali nije na odmet da ga pitaš.

Neki su smatrali da to uopšte nije dovoljno za “optužbu” da neko nekoga vara, a mnoge žene su priznale da bi i one sumnjale.

Jedna korisnica je čak prokomentarisala i da je njen muž radio identičnu stvar kada ju je vara

Ne propustite