POSLANICA U SRPSKI PARLAMENT DOŠLA U CRVENOJ HALJINI: Kad se okrenula IZAZVALA HAOS, GORE DRUŠTVENE MREŽE, EVO KO JE ONA (FOTO)

Kiosk
POSLANICA U SRPSKI PARLAMENT DOŠLA U CRVENOJ HALJINI: Kad se okrenula IZAZVALA HAOS, GORE DRUŠTVENE MREŽE, EVO KO JE ONA (FOTO)
.

Polaganjem zakletve narodnih poslanika u ponedjeljak je konstituisan novi, 12. saziv Skupštine Srbije, a pažnju javnosti privukla je mlada poslanica.

Ipak, ubjedljivo najjači utisak, ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, ostavila je poslanica u crvenoj haljini, koju su kamere snimile dok je ulazila u parlament gazeći po crvenom tepihu.

Njena fotografija na kojoj je okrenuta leđima dijelila se tokom čitavog dana na socijalnim mrežama i dobijala je mnogo komentara. Neki su je napadali tvrdeći da se nedolično obukla za Narodnu skupštinu, neki joj udjeljivali komplimente, ali i jedne i druge interesovalo je ko je ona i kojoj poslaničkoj grupi pripada... „Alo!“ je ekspresno uspio da je identifikuje....

116865870-2773068452927217-3659591643524461172-n

foto:Promo

Riječ je Dijani Radović (29), visokorangiranoj na poslaničkoj listi, čak na 15. mjestu. Ova mlada dama je iz Priboja, predsjednica je Socijalističke omladine Srbije, a završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Tokom predizborne kampanje bila je veoma aktivna i isticala važnost učešća mladih u političkom životu Srbije.

Izvor:Alo.rs

 

Ne propustite