GORAN SE UBIO SAMO NEKOLIKO SATI NAKON ŠTO JE VJERIO DJEVOJKU: Oglasila se njegova porodica, "TAJNU JE..."

Crna hronika
GORAN SE UBIO SAMO NEKOLIKO SATI NAKON ŠTO JE VJERIO DJEVOJKU: Oglasila se njegova porodica, "TAJNU JE..."
.

Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, samo nekoliko sati nakon što je vjerio djevojku, u ponedeljak uveče nađen je mrtav u sobu jednog leskovačkog hotela a sumnja se da se objesio kaišem!

U leskovačkoj policiji potvrdili su da je Goran S. nađen mrtav u tuš kabini hotelske sobe na periferiji grada. Goran S. i njegova vjerenica su prethodno iznajmili sobu, jer je on navodno planirao da se malo odmore prije nego što krenu ka Beogradu, gdje posljednjih nekoliko godina živi i radi.

Prijavili su se na recepciji, Goran S. se legitimisao ličnom kartom. Nakon što su ušli u sobu, Goran je verenicu poslao do automobila parkiiranog ispred hotela, da mu donese neke stvari. Djevojka je izašla, i dok je bila odsutna Goran S. je ušao u kupatilo i objesio se o svoj kaiš. Kada se vratila u sobu, vjerenica je otvorila vrata kupatila i zatekla jeziv prizor.

Čovjek sa kojim je planirala budućnost, nije davao znake života. Odmah su pozvani policija i Hitna pomoć, koja je nažalost samo konstatovala smrt mladog čovjeka. Goran S. sahranejn je popodne na lokalnom groblju u Negosavlju, gdje je proveo djetinjstvo i u kome žive njegovi roditelji.

Zašto je odlučio da sebi oduzme život, međutim i dalje je misterija za one koji su ga poznavali.

- To je samo on znao i tu tajnu je sa sobom odnio u grob - kaže rođak Gorana S.

Kurir.rs/Blic

Ne propustite