RAJKO DUJMIĆ JE TUKAO I SVOG SINA, A SIN MU JE SVE OPROSTIO I POZVAO GA NA SVADBU: Evo kako izgleda TIN, PROŠAO JE PAKAO SA OCEM

Show
RAJKO DUJMIĆ JE TUKAO I SVOG SINA, A SIN MU JE SVE OPROSTIO I POZVAO GA NA SVADBU: Evo kako izgleda TIN, PROŠAO JE PAKAO SA OCEM
.

Rajko Dujmić svojevremeno je ispričao kako nije imao prilike da često viđa svog sina Tina. On je, naime, živio sa majkom Vesnom i očuhom u Španiji, te bi se viđali samo ljeti i po 20 dana godišnje.

Hrvatski muzičar i kompozitor preminuo je danas u 66. godini od posljedica saobraćajne nesreće. 

"Pune 23 godine moj sin Tin živio je u Španiji sa majkom Vesnom i očuhom. Viđao sam ga samo ljeti, a godišnje smo provodili po dvadeset dana zajedno. To je tako kako je, a prošlost se ne može naknadno popraviti", izjavio je on jednom prilikom.

Dujmić je sinu, dok je još bio beba, posvetio jednu od svojih pjesama, "Nani". On i njegova supruga Snježana vrlo su povezani s Tinom, a ona ga je od prvog dana prihvatila kao svoje dijete. Prije pet godina njegov sin Tin se oženio, a na toj svadbi je prisustvovao i Rajko.

92601

"Jako sam ponosan i srećan. Bila je to predivna svadba, na kakvoj već dugo nisam bio, osim na svojoj", priznao je tada Dujmić pa dodao kako je to bilo slavlje mladosti i ljubavi.

92595

Inače, kada se dogodio incident sa njegovom suprugom, Rajko se tu nije zaustavljao, prenosili su mediji.  Naime, on je pretukao i svog sina, zbog čega mu je kasnije bilo žao. Poznatu baladu "Najdraže moje" Rajko Dujmić je napisao iz pokajanja.

On se, naime, toliko sažalio da ga je "duša zaboljela čuvši kako sin plače".

"Bilo mi ga je mnogo žao, pitao sam se šta sam to uradio, šta bi ja bez njega, da ga izgubim", pričao je Dujnić u intervjuima.

Ne propustite