DANAS JE ŽENA OD SULTANA, A SA 15 GODINA BILA U FINALU ZVEZDE GRANDA: Bez silikona, tanke usne, EVO KAKO JE IZGLEDALA

Show
DANAS JE ŽENA OD SULTANA, A SA 15 GODINA BILA U FINALU ZVEZDE GRANDA: Bez silikona, tanke usne, EVO KAKO JE IZGLEDALA
Tada je bila totalno drugačija nego što sada imate prilike da je vidite.

Tijana Milentijević, nedavno je snimila hit "Žena od sultana" koji se već nedjeljama unazad nalazi na svim top listama u regionu. Međutim, mnogi ne znaju da je ona započela svoju pjevačku karijeru sa 13 godina, kada se kao mala djevojčica pojavila ne TV ekranima. Tada se pojavila u takmičenju "Ja imam talenat", a predstavila se pjesmom Jelene Tomašević.

-Znala sam da će Ivanu Bosiljčiću da se svidi kako pjevam pjesmu „Oro“, ali ne zato što je to pjesma njegove supruge, već zato što ja to dobro pjevam. Volim Jelenu Tomašević i leže mi njene pjesme - rekla je 13-godišnja Kragujevčanka.

tijana

- Scenu volim najviše na svijetu i divan je osjećaj što me je tako puno ljudi vidjelo na TV-u. Žiri jeste strog i pomalo sam se plašila da ću možda da dobijem neku negativnu kritiku, da će mi od treme zatreperiti glas. Međutim, čim sam čula aplauz publike, opustila sam se i sve je prošlo super - prisjeća se Tijana.

Tijana je upisala školu pjevanja koju drže Marija Šerifović i njen brat Danijel Pavlović kako bi usavršila svoje vokalne sposobnosti. Potom se sa 15. godina pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gdje je stigla čak do finala. Tada je bila totalno drugačija nego što sada imate prilike da je vidite.

saran-tijana-750x808

Pjevačica se podvrgla estetskoj korkciji grudi i usana, počela je da se šminka i da se oblači smjelije. Danas često objavljuje provokativne fotografije na svom Instagram profilu kojima raspaljuje mušku maštu.

Ne propustite