STUDENTICI SE POKVARIO AUTO, NJENA PORUKA POSTALA NAJVEĆI HIT IKAD: Kad vidite zadnju rečenicu PLAKAT ĆETE OD SMIJEHA (FOTO)

Kiosk
STUDENTICI SE POKVARIO AUTO, NJENA PORUKA POSTALA NAJVEĆI HIT IKAD: Kad vidite zadnju rečenicu PLAKAT ĆETE OD SMIJEHA (FOTO)
.

U nadi da će joj se smilovati i ne dovesti je u dodatni trošak, djevojka se maksimalno potrudila da osvoji srce ‘pauka’

Kada nepropisno parkirate automobil i ostavite ga neko vrijeme, najbolje što možete očekivati jest napisana kazna zakvačena za brisač na vjetrobranskome staklu. Daleko je lošija varijanta da svoje vozilo uopće ne zateknete na mjestu gdje ste ga ostavili jer ga je, naime, odnio “pauk”.

Imajući u vidu sve navedene opcije, ova je nesretna studentica, čiji se automobil pokvario na nezgodnome mjestu, ostavila poruku Službi za premještanje i blokiranje nepropisno parkiranih vozila, u nadi da će joj se smilovati i ne dovesti je u dodatni trošak.

Dala je baš sve od sebe

Njezina srcedrapajuća poruka na papiru nalijepljenom na staklo automobila osvanula je na Facebook stranici Prometni biseri, gdje je privukla mnogo pažnje.

“Dragi barba pauk, auto je u kvaru i čeka mehaničara. Molim vas, nemojte ga odnijeti. Hvala puno”, piše u rukom napisanoj poruci i u potpisu: “studentica (sirota)”. Za još jači dojam djevojka je nacrtala srce i unutar njega napisala – pauk.

“Pa ga ti sad digni”, stoji u opisu objave, koja je izazvala stotine pozitivnih reakcija.

treba

Foto:Facebook

Ne propustite