Apartmani "Sun Village" - za ljubitelje potpunog uživanja!

Aktuelno
Apartmani "Sun Village" - za ljubitelje potpunog uživanja!
-

Sun Village” je turistički kompleks koji posjeduje sve sadržaje za ugodan odmor, garantuje mir i privatnost.

08

Nalazi se u mirnom mjestu Kotorskog zaliva - Đenovićima,udaljenom 8 km od Herceg Novog, na idealnoj poziciji za upoznavanje lokalne kulture, stanovnika i tradicionalne regije Boke.

02

Objekat je izgrađen na površini od 5.500 m². Sastoji se od tri vile: Fiona, Galina i Bianca, sa ukupno 35 apartmana i parking mjesta.

10

U sklopu kompleksa je restoran sa mediteranskom kuhinjom i otvoreni bazen površine 20 kvadrata sa ležaljkama i suncobranima.

9

Plaže su udaljene 150 m kao i marina Porto Novi. Svaki apartman ima terasu i osunčan je tokom dana.

3

U svakom apratmanu nalazi se dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom, odvojena spavaća soba s bračnim krevetom i kupatilo sa tuš kabinom.

11

Svi apartmani su opremljeni klima uređajem, video nadzorom, satelitskom televizijom i priključkom za internet. Restoran “Garden bar”, u sklopu Sun Village apartmana, kapaciteta 50 mjesta je mjesto gdje naši gosti mogu uživati ​​u ugodnom ambijentu i mediteranskoj kuhinji.

7

“Sun Village Beauty Studio” vam nudi izuzetan doživljaj uživanja u atmosferi potpunog opuštanja u raznim manuelnim masažama sa čistim eteričnim uljima. (terapeutska, relax, aroma therapy, masaža stopala).

5

Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19.

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite