KLADIMO SE DA NEMATE POJMA KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je jedna od NAJPOPULARNIJIH NA BALKANU, ZNATE LI?

Show
KLADIMO SE DA NEMATE POJMA KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je jedna od NAJPOPULARNIJIH NA BALKANU, ZNATE LI?
.

Danas je jedna najuspješnija i najpopularnija i najatraktivnija pjevačica.Da li gledajući ovu fotografiju možete naslutiti o kome se radi? Šta mislite ko se nalazi na ovoj fotografiji?

Nije bilo baš teško za pogoditi ili pak jeste? Naravno ova djevojčica lijepog osmijeha i slatkog lica je Emina Jahović, danas veoma cijenjena i popularna pjevačica. Ona je na našoj estradi dugi niz godina i snimila je mnogoborjne hitove.Također, Emina je počela da sama sebi piše tekstove za pjesme. Slatkica je, slažete li se sa mnom?

emina

Ona je kao i većina poznatih jako aktuelna na društvenim mrežama, naročito Instagramu gdje je objavila ovu sliku iz djetinjstva, a njeni fanovi su bili oduševljeni njenom slatkoćom te su rekli da se nije puno promjenila.

Ovu fotografiju joj je poklonila mama kada je došla u svoj rodni kraj.Emini sitnice život znače, pa se i ovoj sitnici obradovala i odmah je podjelila sa svojim pratiocima.Ova slika je izazvala mnogobrojne komentare ljudi, komentari su bili pozitivni.

emina4-620x350

Inače poznati koriste instagram za objavljivanje slika provokativnog sadržava, možda bi više trebali da objavljuju ovakve slike, i one mogu privuć pažnju, vidite li ?

 

Ne propustite