MILICA SE UDALA ZA KAZAHSTANSKOG MILIONERA! Otišla u DUBAI, a sad živi kao u bajci, POGLEDAJTE SLIKE (FOTO)

Kiosk
MILICA SE UDALA ZA KAZAHSTANSKOG MILIONERA! Otišla u DUBAI, a sad živi kao u bajci, POGLEDAJTE SLIKE (FOTO)
Influenserka Milica Polskaja skrenula je pažnju svojim izgledom i bogatom udajom za Kazahstanca kojem ne želi da otkrije identitet.

Influenserka Milica Polskaja skrenula je pažnju svojim izgledom i bogatom udajom za Kazahstanca kojem ne želi da otkrije identitet.

Njen život je krenuo na bolje kada se preselila u Dubai i kako ona sama kaže, počela da radi kao hostesa jednog popularnog kluba. Tada joj se život promijenio kada je upoznala svog budućeg muža koji je sada svakodnevno obasipao skupim poklonima, ali i elitnim destinacijama na koje često sa njim putuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С открытием всех!

- Ranije sam živjela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - započela je priču na svom Jutjub kanalu Milica i dodala:

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - rekla je ona i otkrila kako je izgledao prvi sastanak.

- Došao je sa ogromnim buketom cvijeća i bila je ljubičasta kutija sa slatkišima. Trajao je četiri sata sastanak. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumijemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanka, a ostalo je sve istorija - zaključila je Milica.

Inače, Polskaja sa suprugom ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Svakodnevno na svom Instagram profilu postavlja fotografije na kojima se vidi da po njenom mišljenju živi život iz snova. Pored toga primijeti se da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija kako bi podsetila likom na barbiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinner with my hubby

(Blic.rs)

 

Ne propustite