(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Veterinar Miloš došao da oteli kravu i mislio je da će sve proći kao i inače, ali kada je izvadio tele ZANIJEMEO JE OD ONOGA ŠTO JE UGLEDAO

Šokantno!
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Veterinar Miloš došao da oteli kravu i mislio je da će sve proći kao i inače, ali kada je izvadio tele ZANIJEMEO JE OD ONOGA ŠTO JE UGLEDAO
Kada je veterinar Miloš Trajković stigao na radno mjesto u selo nadomak Topaonice kod Knića, očekivao je da po standarndoj proceduri oteli kravu, izvadi tele i vrati se u ordinaciju. Međutim, situacija je ipak bila malo drugačija jer životinja koju je izvukao iz stomaka imala je – dvije glave!

Kada je veterinar Miloš Trajković stigao na radno mjesto u selo nadomak Topaonice kod Knića, očekivao je da po standarndoj proceduri oteli kravu, izvadi tele i vrati se u ordinaciju. Međutim, situacija je ipak bila malo drugačija jer životinja koju je izvukao iz stomaka imala je – dvije glave, piše Informer.rs.

„Domaćin je steonu kravu kupio u februaru, pozvali su tehničara da je oteli, ali vidjeli su da imauju problem i pozvalu su mene. Krenuo sam da uradim carski rez, ali vidio sam da je situacija izuzetno ozbiljna. Krava je imala problem sa želucem, a unutra su se nalazile i dvije rukavice i kanap koje je vjerovatno pojela. Na kraju kad sam izvadio tele, vidjeli smo da životinja ima dve glave“, rekao je za RINU veterinar Trajković.

359606-1595844056tele-sa-dve-glave-fotorina-f

On ističe da je ovakva pojava anomalija koja je izuzetno rijetka, ali se dešava.

„Tele je još uvijek živo, ali zbog srastanja viličnih kostiju nema refleks sisanja tako da se ne bi mučilo će biti uspavano“, rekao je veternar.

Slike i video pogledajte NA OVOM LINKU.

 

Ne propustite