TREBA VAM 1 JEFTINI SASTOJAK: Očistit će vaše PODOVE U ROKU ODMAH!

Praktična žena
TREBA VAM 1 JEFTINI SASTOJAK: Očistit će vaše PODOVE U ROKU ODMAH!
.

Topao je, ukusan i prija vašem tijelu, ali da li ste znali da crni čaj možete da koristite i za sjajan izgled drvenih podova u vašem stanu? Tanini iz čaja dodaju topao ton i izvlače prirodne boje drveta.

Ukoliko smatrate da vašim podovima treba malo osvježenje, samo uzmite nekoliko kesica crnog čaja. On će ih očistiti, učiniti sjajnima, a spriječit će i razvoj bakterija na podovima. Pored toga, sve je potpuno prirodno, pa nećete morati da udišete štetne hemikalije iz različitih sredstava za čišćenje.

U dva litra ključale vode ubacite osam kesica crnog čaja i ostavite da stoji 10 do 15 minuta. Iscjedite višak tečnosti iz kesica pa ih bacite. Ovo je mješavina za tamnije podove, a ako su vaši svjetliji, ubacite manje kesica čaja, od četiri do šest.

0cpk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwvrvn01eqv8vyjm3nge0mwi4mtywmta3njqyzda4mdkyyjjjzwixzdauanblz5gtas0cngcbaae

foto:Profimedia

Kada se dobijeni čaj ohladi, namočite jednu krpicu, pa isprobajte na malom dijelu poda. Prilikom nanošenja čaja na podove, pratite godove na drvetu. Vodite računa da krpica ne bude previše vlažna, a podovi bi trebalo da budu čisti prije nego što krenete sa nanošenjem.

Pređite dobro sve ogrebotine, jer će čaj pomoći da ih kamuflirate.

Koristite samo crni čaj za ovaj poduhvat i vaši podovi će blistati kao nikada prije!

Izvor: zena.blic.rs

Ne propustite