PET ZNAKOVA DA VAŠ MUŠKARAC VIŠE NIJE SRETAN U VEZI: Da sam barem ranije znala BROJ 4.

Praktična žena
PET ZNAKOVA DA VAŠ MUŠKARAC VIŠE NIJE SRETAN U VEZI: Da sam barem ranije znala BROJ 4.
Obratite pažnju na sljedeće postupke i ponašanje svog partnera.

Obratite pažnju na sljedeće postupke i ponašanje svog partnera.

1. Problemi u komunikaciji
 
Prvi i najčešći znak da vaš odnos prolazi kroz teško vrijeme odnosi se na probleme u komunikaciji. Umjesto da razgovarate o problemima, vaš partner radije izbjegava da priča sa vama. Možda je to nešto privremeno, ali ako vidite da kako vrijeme prolazi, ništa se ne mijenja, pokušajte o tome razgovarati što je prije moguće. Natjerajte ga da razgovara sa vama kako biste do rješenja došli kao par.

2. Iritacija

Je li vaš partner sve vrijeme lošeg raspoloženja? Da li se vaš partner ljuti na vas bez razloga? Tada definitivno nešto nije u redu. Razmislite malo. Nema smisla nastaviti nesretnu vezu.

3. Jednostavni odgovori

Evo još jednog primjera da nešto nije u redu u vašoj vezi. Svi mi koji obično dijelimo bilo koji detalj svog života sa svojim najmilijima, posebno svojim partnerom, odmah shvatamo da nešto nije u redu kada dugi razgovori postanu monolozi. Mislimo da od druge osobe uopće nema odgovora ili interesa. Ili, daje kratke odgovore. Ako smatrate da vaš partner ne odgovara na poruke to bi mogao biti loš znak.

man-sad

4. Svađe bez razloga

Iako se na početku veze ili braka sve čini ružičasto, s vremenom se to obično malo promijeni i u tome nema ništa loše. Tajna uspjeha većine veza leži u pronalaženju kompromisa i prihvatanju naših mana i grešaka. Uprkos tome, ako ste nesretni u vezi svađat ćete se i za najmanje stvari. Moguće je da tražite neke načine kako da prekinete vezu.

5. Odstupanje

Čak i ljudi koji čine najkompatibilnije i najsretnije parove treba malo prostora da zadrže svoju emocionalnu ravnotežu. Priznajmo, svaka žena s vremena na vrijeme mora izaći sa prijateljima ili posjetiti kozmetički salon, a svaki muškarac jednom treba biti u društvu svojih muških prijatelja. Problem nastaje kada vaš partner izbjegava druženje s vama, vrijeme je da počnete brinuti. Naročito ako su nagle promjene u njegovom ponašanju.

 

Ne propustite