SKANDAL, MAJA I JANJUŠ SE ŽESTOKO POSVAĐALI U KAFIĆU: REAGOVALA POLICIJA, ona plakala i vrištala na sav glas

Show
SKANDAL, MAJA I JANJUŠ SE ŽESTOKO POSVAĐALI U KAFIĆU: REAGOVALA POLICIJA, ona plakala i vrištala na sav glas
.

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su pred milionskim auditorijumom u trećoj sezoni "Zadruge" priznali da imaju aferu, publika je pratila bez daha iz dana u dan. Njih dvoje su se konstantno svađali i mirili, a svi su čekali trenutak kada će Janjuš napustiti Zadrugu kako bi vidjeli reakciju njegove supruge Ene, sa kojom ima kćerku Krunu

Janjuš je osvojio 11. mjesto u superfinalu, a odmah po napuštanju Bijele kuće preko brata je dobio poruku od žene da ne dolazi u njihov dom, te da ne želi da ga vidi i da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi porazgovarali o razvodu. Maja je sve vrijeme bila uz Janjuša, iako je njen otac Taki protiv te veze, ali ona ne odustaje. Osim za "Pink.rs", Janjuš se nije oglašavao, a juče su došli u posjed snimka na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova kćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu. 

355591-screenshot-26-f

Maju je ovo razbjesnilo, pa je otkrila da je odmah pozvala Janjuševića kada je vidjela snimak na portalu, koji joj je, kako ona kaže, tvrdio da između Ene i njega nema ničega, te da oni samo održavaju dobar odnos zbog kćerke. Na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, Maja je ostala misteriozna, te istakla da u datom trenutku to ne može da kaže, ali da će sve priznati u subotu.

maja-janjus-sto

Međutim, portal Pink.rs došao je do informacije da su se Maja i Janjuš vidjeli sinoć, a da je susret bio i te kako buran! Naime, kako navodi izvor, zbog njih je reagovala i policija!

- Maja i Janjuš su bili u jednom poznatom kafiću, a onda se odjednom samo čuo vrisak! Niko nije znao o čemu se radi, Maja je počela da plače, a zbog cijele situacije i njihove svađe morala je da reaguje čak i policija, koja je došla na lice mjesta! Sat vremena su bili tu sa policijom, a onda su otišli - rekao je izvor.

(pink.rs)

Ne propustite