SLAVLJE U KUĆI SEKE ALEKSIĆ, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Objavila radosne vijesti, drži bebu u rukama

Porodica i zdravlje
SLAVLJE U KUĆI SEKE ALEKSIĆ, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Objavila radosne vijesti, drži bebu u rukama
.

Pjevačica je poručila mužu da je on njoj i njihovoj djeci "svetionik među stjenama u moru života"

Za folk zvijezdu Svetlanu Seku Aleksić danas je poseban dan, jer je njenom suprugu Veljku Piljikiću rođendan.

Seka je ovim povodom svom životnom saputniku uputila dirljivu čestitku putem društvene mreže Instagram.

“Slavimo dan kada je rođen onaj iz naših redova, koji cijelim srcem pripada nama – reći će anđeli. Slavimo dan kada je rođen junak, naš heroj, najjači čovek na svetu, naš veliki div, supermen, svemoguć čovjek – reći će ti Jovan i Jakov. Slavim dan koji je sam po sebi značajan i svečan, i pustiću ga, neka se razvija kao platno, neka teče slobodan kao reka i nek ti donese sve ono što ti moje srce želi”,  počela je Seka emotivno obraćanje suprugu, pa nastavila:

sekaa

Neka ti ovaj dan bude kao što je bio i onaj pri rođenju – skup trenutaka vrijednih življenja i pamćenja. Kakvo li je to čudo Veljko, želim ti da ljudima budeš onaj kojima kada te upoznaju odjednom bude izuzetno važan ovaj datum zbog svih osobenosti tvog bića, jer samo takvim ljudima pamtimo datum rođenja i veselimo se kao da je naš. Budi dobar i budi mi dobro, a ostalo Bog daje bez da pita dok stavlja svoju ruku na tvoje srce i šapuće: ‘Ovde sam'”, dodala je Seka, a onda je na kraju ovako poentirala:

“Nas troje ćemo ti kao i uvijek govoriti: tvoj život je dar od Boga i treba da ga slaviš svakog dana. Ovaj je nama srcu najmiliji jer nas podsjeća na to koliko je Bog velik što nam te je dao: meni kao muža, njima kao tatu, svima kao zaštitnika i svetionik među stenama u moru života. Srećan rođendan ti žele tvoja djevojčica i tvoji dječaci”.

Uz rođendansku čestitku pjevačica je objavila fotografije iz porodičnog doma na kojima se vidi da ona i njeni sinovi nose majice na kojima piše: “Tata, srećan ti rođendan”, što je njene pratioce na Instagramu dodatno raznježilo.

Ne propustite