VUČIĆ UPRAVO OBJAVIO DOBRU VIJEST: Evo šta se desilo, NAROD U ČUDU

Region
VUČIĆ UPRAVO OBJAVIO DOBRU VIJEST: Evo šta se desilo, NAROD U ČUDU
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je: "Danas ćemo imati i veći broj zaraženih nego jučer. Beograd i Novi Sad, direktna je posljedica protesta. Ipak, imam jednu dobru vijest, razgovaramo sa jednom zemljom da imamo vakcinu prije kraja godine".

- U razgovorima smo sa jednom zemljom koja je završila vakcinu i koja već na ugroženoj populaciji i posebno predviđenoj populaciji, ne testira već daje vakcinu, jer je završila sa testiranjem - rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

To bi, istakao je, "bio spas za Srbiju, za ekonomiju i sve ostalo".

On danas obilazi radove na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje 2", a tom prilikom je rekao i da se ide na projekat izgradnje dvije kovid bolnice.

- Suočavamo se sa problemom velikog broja zaraženih. Danas je i veći nego jučer. Beograd i Novi Sad. Mi više ne znamo gdje da smještamo ljude. Gledamo da za Arenu sprovedemo kiseonik - istakao je Vučić.

Vućić je rekao da ne može da kaže koja zemlja bi mogla da nam da vakcinu, ali da se "protokoli već potpisuju".

- Bićemo među prvim zemljama na svijetu, koje će da dobiju vakcinu, sigurno među 30 njih - naglasio je Vučić.

On odgovarajući na pitanja novinara o tome koliko su protesti uticali na veći broj zaraženih rekao da smo "imali smanjenje broja, a sada opet povećanje".

VUČIĆ U SUZAMA, OBJAVIO SMRTOVNICU: Evo ko je preminuo, tuga do neba

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Izvor: Blic.rs

Ne propustite