Rakitić prokomentarisao dolazak Pjanića: Odmah sam ga nazvao, to što mi je konkurent za mjesto u timu...

Fudbal
Rakitić prokomentarisao dolazak Pjanića: Odmah sam ga nazvao, to što mi je konkurent za mjesto u timu...
,

Miralem Pjanić od naredne sezone nosit će dres slavne Barcelone, a očekivanja su velika. To ujedno znači da bi klub mogao napustiti i Ivan Rakitić, a Hrvat je sada prokomentarisao transfer bh. reprezentativca iz Juventusa u slavni katalonski klub.

- Prije svega, jako sam sretan, naravno da sam odmah nazvao Miralema i čestitao mu. Odmah sam mu se stavio na raspolaganje, što god mu treba, tu sam. Ponosan sam što će u Barcelonu opet doći jedan momak iz naših krajeva. Imat će moju podršku. Zajedno ćemo se boriti za dobro svih nas. A to što mi je konkurent u momčadi ništa ne mijenja na situaciji. Najbolji nogometaši uvijek su dobrodošli, a Pjana spada među najbolje i imat će podršku i mene i svih saigrača, rekao je Rakitić za Večernji.hr. 

Hrvatski reprezentativac nije siguran da li će u Barceloni završiti karijeru. 

- Mislim da je to daleko. Moramo biti realni. Imam te godine koje imam, ali želim nastaviti igrati i dalje još dosta godina, dok me služi zdravlje, dok moje tijelo i moja glava odluče. Volio bih trajati što duže, osjećam da još mogu trajati na visokoj razini, a to je najbitnije, zaključio je Rakitić, kojeg se sve češće povezuje s odlaskom s "Nou Campa".

(Sport.ba)

Ne propustite