DOKTORICA IZ SRBIJE NAPISALA JEZIVU OBJAVU: Ljudi, ovo je prava istina, MORATE DA VJERUJETE!

Kiosk
DOKTORICA IZ SRBIJE NAPISALA JEZIVU OBJAVU: Ljudi, ovo je prava istina, MORATE DA VJERUJETE!
.

Doktorica otkrila kroz kakav pakao prolazi zajedno sa svojim kolegama i pacijentima

Doktorka Danijela Musulin iz Doma zdravlja “Novi Sad” uputila je potresan apel svima koji se ponašaju neozbiljno dok epidemija sve više uzima maha, piše "Objektiv.rs".

Ona je otkrila kroz kakav pakao prolazi zajedno sa svojim kolegama i pacjentima, od kojih mnogi obolijevaju, a neki i umiru pokušavajući da spasu živote. Osvrnula se na to koliko su iscrpljeni i kako im je sve teže da odagnaju crne misli. Navodi da o šansama pacijenata na respiratoru nije smjela ni da piše.

107769390-3269400943083702-1791953243185200303-o

foto: Facebook

“Noć 03h…posljednji obrok 15h…nemam apetit…To sto se na slikama namjestimo i nasmiješimo je za sliku…ali…u stvari naša smjena je 12h na nogama samo wc i to jedva 2 do 3x, mokre u odijelima,,a ispred Covida kolona bolesnih, jadni i mi i oni, sve češće ne jedemo, sve se manje smijemo….plakala bih…ne valja ovo…dr Mile umro u borbi sa koronom, 11 dana respirator, moj drug sa studija, moja godina studija, od kada sam to čula ja više nisam JA, postala sam senka koja radi, drugi kolega mi je 18 dana na infektivnom, borba traje, intenzivna jedinica, mislim na njega, svako može biti pacijent…ne smijem napisati koliko preživi respirator vas je punoooo a nas malo i mi se razboljevamo od te iste korone…ljudi uozbiljite se…nigde bez maske,kakva matura, punoljetstvo, svadba, ručkovi, bazen neozbiljnoooooooooo…”, napisala je na Fejsbuku doktorka Danijela.

Ne propustite