BRENA ISTOPILA SALO, SMRŠALA 17 KILOGRAMA: Ovo je njena tajna, OBJAVLJEN CIJELI JELOVNIK

Show
BRENA ISTOPILA SALO, SMRŠALA 17 KILOGRAMA: Ovo je njena tajna, OBJAVLJEN CIJELI JELOVNIK
.

- Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono došla trafostanica

Prošle je mnogo vremena otkako je pjevačica Lepa Brena (59) vodila borbu sa viškom kilograma. No, i dalje se o tome priča, jer mnoge zanima kako je uspjela da dotjera liniju.

Brena je za šest mjeseci smršala 17 kilograma. Poznata je po vitkim i dugim nogama, a kako je uspjela da se riješi viška otkrila je jednom prilikom. Kazala je kako je zaista nemoguće držati dijetu šest meseci, ali naposljetku je uspjela.

brena

foto: Instagram

Ono što ju je pokrenulo da oslabi bio je komentar jednog konobara sa početka njene karijere, koji joj je rekao: "Mislio sam da će doći pevačica, kad ono došla trafostanica"!

Takav komentar je povrijedio pjevačicu, ali i motivisao na promjenu. Kako je brzo shvatila da se nešto događa sa njenim tijelom, odlučila je isto dovesti u savršeno stanje.

SVI SE KRSTE ZBOG NOVE SLIKE ANE NIKOLIĆ, OŠIŠALA SE NA KRATKO Sama kost i koža, bore na vratu, šta joj se DESILO?

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

- Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuhalo do besvijesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je svoju dijetu, dok je poznato da od početka karijere pa do danas nije vratila nekadašnju liniju, kojom nije bila zadovoljna.

Ne propustite