PREMINULA JE OMILJENA UČESNICA ŽIVOTA NA VAGI: Tužna vijest potresla Hrvatsku, fanovi u suzama

Show
PREMINULA JE OMILJENA UČESNICA ŽIVOTA NA VAGI: Tužna vijest potresla Hrvatsku, fanovi u suzama
.

Vanja je preminula u dobi od 30 godina

Preminula je Vanja Žikić (30), natjecateljica showa 'Život na vagi', a vijest o njenom preranom odlasku pogodila je sve koji su je poznavali.

Duboko smo potreseni viješću o Vanjinom preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta 'Život na vagi'.

Vanja, koja je bila iz Varaždina, po zanimanju je bila grafičarka, no želja joj je bila postati frizerka. Tako bi, govorila je, financijski pomogla i roditeljima, koji su nezaposleni. Glavni motiv za prijavu u emisiju bio joj je to što "više nije željela biti ista". Sanjala je o tome da stane u svoje omiljene traperice konfekcijskog broja ispod XL.

"Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu!" rekla je Vanja prije ulaska u show. 

vanja-zikic-484bef14d359c0730674733d8e07c7be-view-article-new

Bilo joj je drago sudjelovati u showu

Vanja je po ulasku sama sebi napisala obećanje u kojem je, između ostalog, rekla kako svojim roditeljima želi pokazati da je uspjela bez njih.

Bila je prva kandidatkinja koja je ispala iz treće sezone, a za vrijeme boravka u kući izgubila je 8,4 kilograma. Nakon izlaska, rekla je kako će show pamtiti samo po dobrom.

"Dojmovi o 'Životu na vagi' su odlični i nisam se pokajala što sam se prijavila. Drago mi je da sam bila dio te priče jer mi je to otvorilo neke nove puteve“, rekla je Vanja. Otkrila je i koja je bila najvažnija lekcija koju je naučila u showu.

77ed629cca4eab011a6d564978c53426

foto: RTL

"Red, rad i disciplina ono su što se prvo nauči i toga se držim i izvan kuće“, rekla je tada, a nastavila je trenirati i po izlasku. 

Vanja je nakon izlaska iz showa nastavila trenirati, ali i družiti se s natjecateljima s kojima je bila u kući. Tijekom snimanja najviše se zbližila s Keti i Filomenom, Ninom Martinom te cimericom Josipom Lopac iz Senja. S njom se često družila i posjećivala je.

Nakon izlaska iz showa, Vanja je ubrzo pronašla i ljubav i ostvarila svoju najveću želju - da bude voljena, piše "RTL.hr".

 

Ne propustite