Za Vaš savršen odmor, na samoj obali mora izaberite Raymond Apartmane koji će Vam pružiti sav komfor koji očekujete!

Aktuelno
Za Vaš savršen odmor, na samoj obali mora izaberite Raymond Apartmane koji će Vam pružiti sav komfor koji očekujete!
-

Tamo gdje su pravi dragulji Mediterana, na samoj obali mora, daleko od vreve velikih mjesta, a opet blizu svemu što očekujete od odmora, nalaze se naši Raymond Apartmani, moderno opremljeni da Vam pruže sav komfor koji očekujete od odmora.

03

Iz bilo kog pravca da putujete ka nama - lako ćete nas pronaći. U neposrednoj blizini apartmana je i hotel Maestral - čuven po svom zabavnom programu i kazinu u okviru hotela. Prijestolnica turizma i zabave na ovim prostorima - stari grad Budva, od nas je udaljen samo 7km.

09

Ekskluzivna lokacija Apartmana Raymond omogućava svojim gostima maksimalnu udobnost i predivan užitak. Direktan prilaz apartmanima sa podzemnom garažom i parkingom.

02

Potrudili smo se da obezbijedimo kvalitetnu i sadržajnu paletu usluga , kako bi pored standardnih odgovorili i na sve one specifične zahtjeve , kako individualne tako i zahtjeve grupa. Bilo da je motiv putovanja relaksacija u prirodi, aktivan odmor, želja za avanturom ili sportske primpreme.

04

Apartmani Raymond smješteni su u Budvi. Sveti Stefan udaljen je 1,6 km. Smještaj uključuje TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Pojedine jedinice imaju prostor za sjedenje i/ili balkon.

07

Kuhinja sadrži mikrovalnu pećnicu, hladnjak i ploču za kuhanje. U vlastitoj kupaonici nalazi se besplatan kozmetički pribor. Smještajne jedinice također uključuju posteljinu. Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje u sklopu apartmana Raymond. U okviru objekta smješten je restoran.

5

Do stajališta lokalnog autobusa ima 10 metara, a do autobusnog kolodvora 6,8 km. Najbliži željeznički kolodvor nalazi se u Baru, na 35 km od objekta. Zračna luka Tivat udaljena je 30 km. Gosti mogu zatražiti uslugu prijevoza uz nadoplatu.

00

Izaberite jednu od opcija za noćenje u apartmanu sa jednom spavaćom sobom, u apartmanu sa dodatnim balkonom ili pogledom na more za do 4 osobe po jedinstvenim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite