GLUMAC UMRO IZNENADA, FANOVI U SUZAMA: Oglasila se ožalošćena porodica, SVI SU POTRESENI

Show
GLUMAC UMRO IZNENADA, FANOVI U SUZAMA: Oglasila se ožalošćena porodica, SVI SU POTRESENI
.

Porodica, prijatelji, kolege i obožavatelji u šoku

Kako javlja 'The Disney Latin America', svijet je napustila još jedna mlada zvijezda. Otkriveno je kako je protekle nedjelje preminuo 24-godišnji glumac Sebastián Athié. Uzrok smrti još uvijek poznat, što će se saznati kada se napravi obdukcija. Ubrzo nakon objave ove tužne vijesti, mnogi su se odlučili od Sebastiana oprostiti putem društvenih mreža.

'Počivaj u miru, Sebas. Tvoja umjetnost i osmijeh ostaju zauvijek. Žalimo zbog odlaska Sebastiana Athiéa i uvijek ćemo ga pamtiti po talentu, druženju, profesionalnosti i nadasve ogromnom srcu. Mislimo na njegovu obitelj, prijatelje i obožavatelje koji se od njega opraštaju', riječi su kojima se njegov tim oprostio od njega.

rs-1024x759-200706154922-1024-sebastian-athie-rip

Iako su mediji pokušali doći do njegove menadžerice, detalji ove tragične vijesti i dalje nisu poznati. Inače, Sebastian je bio poznat po ulozi Lorenza u seriji 'O11CE'. Kolega iz te serije mu je odao počast na društvenim mrežama. 'Plemenite duše ne umiru i tvoja će svjetlost biti vječna. Strast, disciplina i ljubav. Tako ću te pamtiti, cimeru, prijatelju, brate. Bog sada ima tvoju slavu. Često ne razumijem njegove planove, nedostajat ćeš mi', napisao je Daniel Panitio. 

(story.hr)

Ne propustite