SVAKU NOĆ PRIJE SPAVANJA NA STOPALA STAVITE KORU OD BANANE: Za 15 dana vas čeka VELIKO IZNENAĐENJE

Porodica i zdravlje
SVAKU NOĆ PRIJE SPAVANJA NA STOPALA STAVITE KORU OD BANANE: Za 15 dana vas čeka VELIKO IZNENAĐENJE
.

Odavno svi znamo zdravstvene dobrobiti banane, te kako su dvije banane dnevno prava stvar jer sadrže mnogo šećera, a ukoliko imaš dijabetes moraš biti pažljiv. One daju mnogo energije, mišići se manje grče, imat ćeš manje želučane kiseline, a banane i potiču probavu. Osim toga, konzumacija banana pomaže protiv anemije pa su izvrsne za sve koje pate od nedostatka željeza.

Odlazak na pedikuru može biti prilično skup, na sreću, postoji jedan praktičan trik s korom od banane, a koji može napraviti čuda za tvoja stopala. Naime, banane su sjajne za pedikuru; aminokiseline i vitamini koji se nalaze u tom voću mogu suha i ispucana stopala vrlo brzo opet učiniti glatkima i mekima.

banana1

S ovim trikom banana neće posmeđiti, ostat će svježa čak 8 dana. Kako se koristi kora od banane. Oguli bananu, pojedi je te zadrži koru. Operi te osuši svoja stopala, uzmi koru od banane te s unutrašnjom stranom natrljaj stopala. Kora sadrži tvari koje će omekšati i nahraniti tvoju kožu. Potom isperi stopala mlakom vodom ili uživaj držeći ih u lavoru s toplom vodom u kojoj si razmutila malo praška za pecivo. Nakon toga možeš iskoristiti još malo finog losiona te staviti suhe i čiste čarape.

350-two-bananas-on-dish

Ne propustite