PRONAŠLA SAM NAČIN DA DLAČICE UKLONIM SAMA - Ovo je bezbolni način da se brzo i DUGOTRAJNO riješite problema s dlačicama

Moda i ljepota
PRONAŠLA SAM NAČIN DA DLAČICE UKLONIM SAMA - Ovo je bezbolni način da se brzo i DUGOTRAJNO riješite problema s dlačicama
.

U redu, malo preterujem. Nije sad da sam vukodlak, ali definitivno imam više dlačica nego prosečna devojka ili žena i zato sam od svoje dvanaeste godine stalni posetilac kozmetičkih salona u kojima se radi depilacija.

Išla na sam na sve: uklanjanje dlaka hladnim voskom, toplim voskom, šećernom pastom, a kod kuće imam čitav arsenal oruđa za borbu protiv “izdajnica” koje se pojave kad im vreme nije. Ali ništa mi to ne vredi.

Philips Lumea IPL uređaj | Philips

(Philips)

Baš onda kad mi dođe da obučem nešto kratko, ispostavi se da su “čekinje” krenule da probijaju. Baš onda kada bih na plažu, bikini-zona se pretvori u “minsko polje” uraslih dlačica. Baš onda kad hitno treba da se slikam za pasoš, moje nausnice odluče da bi baš bilo zabavno da narednih deset godina plašim graničare slikom sa hitlerovskim brčićima.

Znajući za moje muke, mama i sestra su odlučile da mi za trideseti rođendan poklone stvar o kojoj sam oduvek maštala –moj lični Philips Lumea IPL Prestige –najsnažniji IPL uređaj iz Philips-a za uklanjanje dlačica do sada.

U pitanju je inovativan uređaj baziran na profesionalnoj IPL tehnologiji, koji je nakon decenije i po pomnih istraživanja u saradnji sa dermatolozima, napravljen tako da se može koristiti čak i na osetljivim područjima tela.

Philips Lumea IPL uređaj | Philips

(Philips)

Nova Lumea sada mi omogućava i do 6 meseci glatke kože bez dlačica. Kako piše u opisu ovog uređaja, prosečno smanjenje pojavljivanja malja nakon 12 tretmana je 78% na nogama, 64% na bikini zoni, 65% na pazusima, a kod mene, ovakve kakva sam, Lumea funkcioniše i mnogo bolje nego što sam očekivala.

Lumea IPL Prestige (IPL) dolazi sa 4 posebno dizajnirana, pametna nastavka: po jedan za lice, pazuhe, bikini zonu i ostatak tela. Razlikuju se po kombinaciji oblika, veličini prozorčića i filtera, tako da nema šanse da ih pobrkam, što je važno, jer svaki od njih ima prilagođen program tretmana prema delu tela za koji je namenjen.

Ne propustite