Ovaj bikini je hit ovog ljeta, a nose ga samo neke slavne ličnosti

Kiosk
Ovaj bikini je hit ovog ljeta, a nose ga samo neke slavne ličnosti
.

Ovog ljeta trend je novi takozvani floss bikini koji je izbor mnogih slavnih dama. Jedna od njih je i atraktivna Emily Ratajkowski. "Floss bikini" se može definisati kao bikini s nitima. Ovi kupaći kostimi sastoje se od sitnih žica koje se omotavaju oko raznih dijelova tijela, piše Who What Wear UK.

Od neutralnih boja do upečatljivih dezena, uzmite vremena i isprobajte razne načine na koje ovo ljeto možete pronosati svoj "floss-bikini", ma gdje bili.

Kada su u pitanju boje, aktuelne će biti različite nijanse narandžaste. Od nježnih tonova u boji kajsije, preko citrusnih nijansi, pa do trendi neon narandžaste, ova boja dominirat će plažama širom svijeta.

Bijeli kupaći kostimi nikad ne izlaze iz mode. Oni ističu preplanulost kože i vizuelno sužavaju siluetu, tako da su uvijek traženi. Čiste, minimalističke linije i jednobojni, bijeli kostimi, uvijek su dobitna kombinacija.

Kupaći kostimi za 2020. godinu sadrže širok dijapazon printova, a posebno popularni će biti tropski dezeni. Živopisne boje, egzotični cvjetovi i motivi džungle obogatit će ovogodišnju ponudu. S druge strane, još uvijek su omiljeni zebra printovi i tigrove šare, tako da će šarenilo obilježiti i 2020.

Ne propustite