STIŽE BEBA, SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: "Trudna je već 3 mjeseca.."

Kiosk
STIŽE BEBA, SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: "Trudna je već 3 mjeseca.."
.

Unuka britanske kraljice i sestrična prinčeva Williama i Harryja , 30-godišnja princeza Eugenie, u listopadu 2018. godine izrekla je sudbonosno 'da' svom izabraniku, 34-godišnjem menadžeru Jacku Brooksbanku,a ako je vjerovati napisima magazina Woman's Day, par sada očekuje svoje prvo dijete.

Naime, kako piše spomenuti medij, princeza je navodno u trećem mjesecu trudnoće, a par su tamošnji fotografi snimili i kako posjećuje kliniku u Londonu zbog čega magazin tvrdi kako je 30-godišnjakinja već obavila i prve trudničke pretrage.

profimedia-0515423602

Također, prilikom posjete snimljena je u širokoj haljini što je još više potaknulo šuškanja kako princeza skriva trudnički trbuh. Međutim, kraljevski se par još uvijek nije službenom oglasio povodom navodne trudnoće.

Podsjećamo, velebno vjenčanje mlađe kćeri princa Andrewa i Sarah Ferguson održalo se prije nešto manje od dvije godine pred 850 gostiju, a glasine o prinovi koju brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju, krenule su još u lipnju prošle godine kada je Eugenie snimljena u širokoj haljini koja je nespretno naglasila njezin trbuh zbog čega su mnogi pomislili kako će mladi par uskoro dobiti dijete.

(story.hr)

Ne propustite